La chica nueva
Zainteresovan član
- Poruka
- 285
drago mi da se neko slaze sa misaonim kreacijama
mog pokvarenog uma
Samo pokvareni um se moze u potpunosti slagati sa,citiram,misaonim kreacijama tvog pokvarenog uma.Tako da...zakljucak se sam namece...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drago mi da se neko slaze sa misaonim kreacijama
mog pokvarenog uma

Ala si zamrsio tako da samo pokvareni um moze da razume sta si rekao.!!??Samo pokvareni um se moze u potpunosti slagati sa,citiram,misaonim kreacijama tvog pokvarenog uma.Tako da...zakljucak se sam namece...![]()
Oba benda su zivo sra.nje.Svidjaju se klinkama koje misle da je glas pevaca Tokio Hotela vrhunac pevackog talenta.Jer nisu cule bolje od ovih grupa...
ovo si dobro rekao/la
Ala si zamrsio tako da samo pokvareni um moze da razume sta si rekao.!!??
Nadam se da je bar nekome jasno da sam zensko...![]()

Ne,meni je uvek bilo La chica nueva...![]()
Nije bitno...
Da,menjala sam sliku...Nije bitno...
I jedni i drugi su F U J!!! Ali Tokio Hotel je ipak neprevazidjen- onaj stvor sto "peva" (u stvari pokusava da peva) je toooliko odvratan... Ne samo da se sminka, vec i prica i ima pokrete, mimiku kao zensko! A tripuje se da je frajer k'o Bon Jovi na primer. I ovi US5 su gadni, ali ipak manje od ovog hermafrodita!![]()
p.s. Izvinjavam se sto sam ovako ostra, ali cim neko pomene Tokio Hotel ja se iznerviram!
ako bas moram , Whitesnake
e secam se kad sam sa drugom na ulici prebio jednog jel je nosio majicu TH-a hahaha
Imam ja njihovu majicu! Imam sreće što sam žensko...neću
dobiti batine!
Secam se...ovo poredjenje je bilo pre dve godine....
Moja sestra je bila nalozena na TH...Strasno, koja pacenica i gloopaca!!!Duboko je zalim i nadam se da ce pronaci pravi put!!!
Ja sam nju tukla kad god sam cula TH iz njene sobe....Ne vredi, moze samo uz batine da se vaspitava....
TH ne podnosim, mrzim nemacki jezik, a Bill je bas lepa devojcica steta sto ne zna da peva, ni US5 mi se ne svidja, sladak je onaj Chris i onaj crnja, ne znam kako e zove, ali sve je to beda....
pa milion puta su lepshi nego one trandze iz tokio hotela![]()
Rebelde ili Rebelde Way?Anyway..meni je bolji TH,al ni US5 nisu losi(Jay i Chris su stvarno slatki),ali ja sam vise za rockA ja mrzim onu raspalu grupu Rebelde,koji ni nisu vredni pomena jer su užasno dosadni!
Hmmm.. Tokio Hotel... ili US5... znaci... hmmm.... da li ces tvrd izmet onaj sto onako probada kad izlazi ili proliv sto onako pece kad izlazi... hm... tezak izbor.

Tebi je to lepo??????????????????????????????????