Tokio Hotel vs US5

rofl
procitah celu temu od pocetka sta ste pisali i umirala sam od smeha....
ali ipak male hrvatice su neprevazidjene(isto sam naletela na ovu temu na nekom hrvatskom 4umu) kad krenu da se svadjaju i vredjaju i kad su u fazonu 'curo daj se bacit sa stijene'.......... :lol:

I jedni i drugi su F U J!!! Ali Tokio Hotel je ipak neprevazidjen- onaj stvor sto "peva" (u stvari pokusava da peva) je toooliko odvratan... Ne samo da se sminka, vec i prica i ima pokrete, mimiku kao zensko! A tripuje se da je frajer k'o Bon Jovi na primer. I ovi US5 su gadni, ali ipak manje od ovog hermafrodita!:)

p.s. Izvinjavam se sto sam ovako ostra, ali cim neko pomene Tokio Hotel ja se iznerviram!

Bill je sladak a BON JOVI je matori deda(bar tako izgleda)!Kakve veze ima što se šminka,skoro svaki EMO lik je takav.Uostalom Bill je mlad a i svako ima svoj ukus!!!A US5 ne volim jer su baš tipičan boy bend(koji se,usput,raspada).

Secam se...ovo poredjenje je bilo pre dve godine....
Moja sestra je bila nalozena na TH...Strasno, koja pacenica i gloopaca!!!Duboko je zalim i nadam se da ce pronaci pravi put!!!
Ja sam nju tukla kad god sam cula TH iz njene sobe....Ne vredi, moze samo uz batine da se vaspitava....

Nisi ti sasvim svoja!Tući dete zato što voli nešto što se tebi ne sviđa?! Kad bi bili isti svet bi bio dosadan!

CANNIBAL_CORPSE.tif.big.jpg
pa milion puta su lepshi nego one trandze iz tokio hotela

Tebi je to lepo??????????????????????????????????

th je zakon a svi anti fanovi napolje kome se nesvidja nek pali
joj moja dusa bill jedina jedina na svetu ja disem za njega ***. on mene nezna niti ce me ikad videti ustvari video me je na koncertu par puta mi se osmehnu al *** nema ja za njega nepostojim vi mislite sta hocet bill i love you a antifanovi **** off
by dacka 89

Back