Tokio Hotel vs US5

prvo....tokio hotel je grupa!a us 5 je boy band....to je tek pedersko....sa onim bebecim facama i plavim ocima i plavom kosicom....ma ajde a uz to je i jedan emo-rock lik,dve bebice,jedan najobicniji i sad dodje jos jedan.....znaci:
-3 bebice
-1 emo-rock
-1 "normalan" a tokio hotel je takodje razlicito ali nema bebecih faca,nevinih pogledai neeeznih plavih ociju...prvo:
-1 emo-rock-punk lik(slusa green day,placebo i ninu)
-1 hip-hop lik(on je reko da slusa nemacki hip hop ali jbg to se ne slaze s gitarom...tako da ponovo jbg!)
-1 normalan skroz(big-fan of metallica!!!!-ja lepo reko skroz normalan a uz to je i BUBNJAR!!):)
-1 je stvarno lood...snimi:cepa hip-hop,ima dugacku kosu,svira bass,ima neke majce crne tako sex pistols,pink floyd itd,i onako..... A vi kako ocete....za mene je ocigledno.....th mi je omiljena grupa...

jaoj brale sta ovde pise???!!!???!!! (mozda je dovoljan i ovaj pocetak)

gde ima prevodilac ... :shock: :roll:

To je moja procena. Ako mi neverujes poslusaj neke grupe iz 70, 80 i pocetka 90-tih, pa ces videti koliko je to sranje(him, th, us5) u odnosu na vec preporucenu muziku.
Mozda je HIM malkice bolji, ali samo toliko...

-stari rock(´70, ´80) je zakon, ako ni zbog čega onda zbog toga što je od njega sve i počelo, ali zaista ne ide svrsavanje him-a u istu korpu sa us5-om -to su potpuno različiti pravci muzike!!!! i us5 je stvarno trulež, čak i u svom rodu, a him je stvarno extra!!!

-stari rock(´70, ´80) je zakon, ako ni zbog čega onda zbog toga što je od njega sve i počelo, ali zaista ne ide svrsavanje him-a u istu korpu sa us5-om -to su potpuno različiti pravci muzike!!!! i us5 je stvarno trulež, čak i u svom rodu, a him je stvarno extra!!!

i grunge je dobar, zato sam i napisao sa pocetka 90-tih.
Slusas rock iz 70 i 80-tih i HIM??? To bas nema veze jedno sa drugim zato sto HIM u odnosu na ove matore legende je NULA, i nikad nece moci da bude ko oni iz vise razloga

koji je taj ninja koji ne ceni rock 80'
him je PURE SH******
mada ima i danas dobrih bendova ali su bendovi kao Deep purple i Led Zeppelin osnova.
danas svakog dana nastane jedan bend i sad treba da se postuje i voli.
vidi maiden-e sta su stvorili.to je za RESPECT

Back