MarijanaValo
Obećava
- Poruka
- 53
tokio je bolji,ali obe grupe su sabani 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ni Himići nisu bolji. 8)
naravno da jesu :shock::shock::shock:
svi su jadni8-)
svi oni lice8)
ne....
valo ima emo siskice? i ostali clanovi benda?
svi su jadni8-)
prvo....tokio hotel je grupa!a us 5 je boy band....to je tek pedersko....sa onim bebecim facama i plavim ocima i plavom kosicom....ma ajde a uz to je i jedan emo-rock lik,dve bebice,jedan najobicniji i sad dodje jos jedan.....znaci:
-3 bebice
-1 emo-rock
-1 "normalan" a tokio hotel je takodje razlicito ali nema bebecih faca,nevinih pogledai neeeznih plavih ociju...prvo:
-1 emo-rock-punk lik(slusa green day,placebo i ninu)
-1 hip-hop lik(on je reko da slusa nemacki hip hop ali jbg to se ne slaze s gitarom...tako da ponovo jbg!)
-1 normalan skroz(big-fan of metallica!!!!-ja lepo reko skroz normalan a uz to je i BUBNJAR!!)
-1 je stvarno lood...snimi:cepa hip-hop,ima dugacku kosu,svira bass,ima neke majce crne tako sex pistols,pink floyd itd,i onako..... A vi kako ocete....za mene je ocigledno.....th mi je omiljena grupa...
-@ neko novi:nemoj him da mi diraš!! him nije ništa slično ni th-u ni us5-u!!!!!! ne možeš da porediš kvalitetnu muziku sa šljaštećim pesmicama!!!!!
-i sad: us5 je bolji....................za potpalu!!!! lakše će da gore od onih tona gela za kosu!!!!
-th je bez veze...........pre sam ih gotivila, ali sad već i malo smaraju!..........bar nisu nacapani kao ˝fantastična petorka˝!!