peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.620
Ovo onovec ga vidim kako govori 'a mogli bismo ti i ja malo ovo ono a' onim otezucim prenemagajucim glasom
Vidi se da si bio dovoljno dugo po mom rodnom gradu (Herceg Novom) da naučiš par forica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo onovec ga vidim kako govori 'a mogli bismo ti i ja malo ovo ono a' onim otezucim prenemagajucim glasom
pa slusao sam ga dovoljno da razvijem osjecaj. mozes da mi kazes kao gpt-u 'pretend you're Rambo'.Ovo ono
Vidi se da si bio dovoljno dugo po mom rodnom gradu (Herceg Novom) da naučiš par forica.
Kaže da ima dokaze da ju je nazvao ludačom i glupačom.
O tome je i obavijestila svoju Facebook stranicu i UNICEF.
Ja mislim da na S.C. treba da bude 1.00mogu li da tipujem na jos neke ljude za koje smatram da ce se u bliskijoj buducnosti razotriti da su seksualni uznemiritelji:
1. Svetozar Cvetkovic (1,25)
2. Miki Manojlovic (1,43)
3. Dragan Djilas (1,58)
da, kod njega bi trebalo da vazi 'kriv dok se ne utvrdi da je nevin'Ja mislim da na S.C. treba da bude 1.00
Ne mogu da se otmem tom utisku since Ni na nebu ni na zemljida, kod njega bi trebalo da vazi 'kriv dok se ne utvrdi da je nevin'
meni u svakom filmu ostavlja taj utisak, a i van filmovaNe mogu da se otmem tom utisku since Ni na nebu ni na zemlji
meni Djilas deluje aseksualnoznaci ne umem da objasnim zasto, ali sva trojica imaju to nesto u pogledu
ma jok, ima onaj zli lecicevski pogled, kao Cetkovicmeni Djilas deluje aseksualno
mi se prepoznajemo
nemama jok, ima onaj zli lecicevski pogled, kao Cetkovic
pa ima i ovaj malko, samo je politicmar pa mora da skriva zbog reputacijenema
Lecic ima tu dripacku energiju koja mi se uvek gadila
dobropa ima i ovaj malko, samo je politicmar pa mora da skriva zbog reputacije
Da, taj film.Ne mogu da se otmem tom utisku since Ni na nebu ni na zemlji
Dodaj u omiljenema jok, ima onaj zli lecicevski pogled, kao Cetkovic
A kako ti deluje Marinika?meni Djilas deluje aseksualno
mi se prepoznajemo
jeftinoA kako ti deluje Marinika?
Ljubomorna sijeftino
dobroLjubomorna si
pa ja sam vazda govorio da ova faca skriva nesto stravicno, ali svi misle da Elajza mrava ne bi zgazio. pogledaj samo te oci kako isijavaju prikrivenom zlobom.Da, taj film.
Nisam pretplatnik momine teorije da si kriv koliko ti faca kaže, ali kada je Svetozar u pitanju...ono, šta znam.
I da, naravno:
![]()