Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Mogla si da kazes da je nosata, ali jeftino je bas komentar ljubomore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogla si da kazes da je nosata, ali jeftino je bas komentar ljubomore
svidja mi se kako nas hendlujes u budistickom novofazonu
Zanimljivo da je izjavio da se za ulogu u Sin City uopšte nije spremao.pa ja sam vazda govorio da ova faca skriva nesto stravicno, ali svi misle da Elajza mrava ne bi zgazio. pogledaj samo te oci kako isijavaju prikrivenom zlobom.
To ce da potraje dan i posvidja mi se kako nas hendlujes u budistickom novofazonu
dobroMogla si da kazes da je nosata, ali jeftino je bas komentar ljubomore
pa da, kao ni za green street hooligansZanimljivo da je izjavio da se za ulogu u Sin City uopšte nije spremao.
ma nece bas toliko, ali mi se svakako svidjaTo ce da potraje dan i po
Znam, citala sam i ja taj blog kako da resavas konfliktne situacije beskonfliktno kad sam se onomad raspravljala sa junetom, kao ostanu bez argumenata
znas onu poucnu pricu kad dodje panker kod oca makarija i nesto ga blasfemicno opsuje i pocne makarije da place i kaze mu panker sta je pico places uvredio si se a, a kaze makarije ne placem sto sam se uvredio, nego sto si ti izgubio spasenje time sto si me izvredjao sinkoMsm, pozitivna je to stvar, ali nismo mi Isusi itd
Auh, bezgresno sam zacela od ovogaznas onu poucnu pricu kad dodje panker kod oca makarija i nesto ga blasfemicno opsuje i pocne makarije da place i kaze mu panker sta je pico places uvredio si se a, a kaze makarije ne placem sto sam se uvredio, nego sto si ti izgubio spasenje time sto si me izvredjao sinko
![]()
Mislim da je više u pitanju Prezir prema pravoj opozicijiMogla si da kazes da je nosata, ali jeftino je bas komentar ljubomore
Pa vidis da mazi veverka na djilasaMislim da je više u pitanju Prezir prema pravoj opoziciji
kako si mi ti danasMislim da je više u pitanju Prezir prema pravoj opoziciji

vristimkako si mi ti danas![]()
Meni su on i tobi megvajer ista osobaDa, taj film.
Nisam pretplatnik momine teorije da si kriv koliko ti faca kaže, ali kada je Svetozar u pitanju...ono, šta znam.
I da, naravno:
![]()
Ovaj je mnogo nižljiMeni su on i tobi megvajer ista osoba
Dobar mi je Tobi, imao je kvalitetno ludilo:Meni su on i tobi megvajer ista osoba
Da, i Dzilenhol ide u kategoriju s njim i ElajzomDobar mi je Tobi, imao je kvalitetno ludilo:
Mrzi ga da rusogleda

da, ima rep kao veverica bukvОМГ Савршен је!
Гарфилд реп![]()