момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.000
Gde je Ligamjent, nemam se s kim svadjat' danima etc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@peti ligament vidjen je na forumuGde je Ligamjent, nemam se s kim svadjat' danima etc
Naručen tekst koji je pisao Drecun !

Dai BozeNaručen tekst koji je pisao Drecun !
Bruka !![]()
Jedina stvar koja mi nedostaje kod moderatorske pozicije je stokovanje forumera, tj mogucnost da tacno u minut vidis kad je ko i gde bio@peti ligament vidjen je na forumu
Aha znači tako funkcionišuJedina stvar koja mi nedostaje kod moderatorske pozicije je stokovanje forumera, tj mogucnost da tacno u minut vidis kad je ko i gde bio
Da, tako tebeAha znači tako funkcionišu
priznaces da je "sluzbeni" deo foruma cesto bio interesantniji od ovogDa, tako tebenadzire 24/7 i onda vidi da si na Bixiju, dodje ovde i isprijavljuje svaki post.

Da, kad ste me tukli deset na jednoga etcpriznaces da je "sluzbeni" deo foruma cesto bio interesantniji od ovog![]()
lovacke priceDa, kad ste me tukli deset na jednoga etc

Nono, iskreno, na kakvom god da je glasu Tinder, ima mnogo finih momaka, onih malo izgubljenih kao što smo i mi same. Ljubazni, fini, pametni.Posto sam napravila lazni tinder sad rek'o deinstaliracu i napravicu pravi.
I deinstaliram i ponovo instaliram, kad ono onaj deinstaliran nalog lol.
I sad mi glupo da stavim moju fotku a izbrisem laznu posto ce neki videti a nikog ne zelim od njih da upoznajem jer sam navukla bedu na vrat s onom laznom fotkom.....sve neki polugoli shabani mozga bez.
Uostalom ionako nisam planirala nikog da upoznajem, koga lazem.

ja sam tada spamovao jako forumJedina stvar koja mi nedostaje kod moderatorske pozicije je stokovanje forumera, tj mogucnost da tacno u minut vidis kad je ko i gde bio
Awwwwosim možda kasja
MI smo iste vjere (kajsijanstvo)ja sam tada spamovao jako forum
tj kad su te smenili
popio 55 bana i 122 psovke
ali nema veze
mi smo najbolji forumski ortsci
da, gospodine momčiloMI smo iste vjere (kajsijanstvo)