kapetan_lo
Početnik
- Poruka
- 8
Heheheh ocigledno nam je svima putanja bodeza najdosadnija
...Po meni prva 3 dela su najbolja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heheheh ocigledno nam je svima putanja bodeza najdosadnija...Po meni prva 3 dela su najbolja
![]()
Изашла је тринаеста књига!
Pogledajte prilog 290649
e ljudi ja wot nisam čitao dve godine,skoro sve sam pozaboravljao,zadnje sam pročitao sedmi deo,oluju mačeva,ako bi neko mogao relativno ukratko da mi prepriča šta se radi,šta rade likovi,šta je šta i tako dalje
Да није можда Круна мачева,Олуја мачева је у серијалу ПЛиВ.
Ja već duže vreme planiram da počnem da čitam ovaj serijal, ali nikako da nađem dovoljno vremena za to pošto sam malo manijak kada je čitanje u pitanju - kada počnem da čitam nešto zabijem se u sobu i ne izlazim iz nje i ne radim ništa drugo dok ne završim sa čitanjem. Međutim, nakon što sam malo detaljnije prelistala ovu temu i iščitala vaše komentare mislim da ću ipak uspeti da nađem vremena (tj, malo ću da zabatalim ispite
) i da već sutra krenem sa čitanjem prve knjige.
![]()
ako si pacenica poput nekih (a mislim na sebe) i ne mzes da stanes - iskuliraj dok ne resis ispite (mada ce ti jordan pomoci u nekim delovima da sama ostavis knjigu sa strane dok te smor ne prodje)...
jordan jeste smorio, iskreno, pisao je gomilu knjiga, odradio 1001 lik i kada sam zavrsio serijal, jesam se dobro osecao ali sam se nekako i osetio oslobodjenim...negde na posla serijala sam ozbiljno razmisljao da iskuliram sa daljim citanjem...npr brendon sanderson mi mnogo vise lezi (a i njegove mistborn trilogija + 4-ta knjizica)...
naravno da se posle odredjenog broja knjiga navuces i imas zelju da dovrsis ali to je kao u nekoj prosecnoj vezi koja je potrajala, imate history pa je tesko da se rastanete iako veza ni u cemu nije blistala...
ono sto, dakle, hocu da kazem je da wheel of time nije vredan zapostavljanja ispita...imaces vremena da iscitas serijal uvek...