gonič zmajeva
Primećen član
- Poruka
- 545

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konacno pocela da citam prvu knjigu. Ne znam sta da ocekujem, za sada je vrlo zagonetno. Iako sam cula dosta pozitivnih kritika, pojma nemam o cemu se radi (volim da uronim u novi svet potpuno nepripremljena, mada kod nekih knjiga zna da bude zbunjujuce), osim da se tocak okrece...
Konacno pocela da citam prvu knjigu. Ne znam sta da ocekujem, za sada je vrlo zagonetno. Iako sam cula dosta pozitivnih kritika, pojma nemam o cemu se radi (volim da uronim u novi svet potpuno nepripremljena, mada kod nekih knjiga zna da bude zbunjujuce), osim da se tocak okrece...
Odprilike ces da stignes negde do 4. knjige mozda i dalje ko zna,ali u svakom slucaju neces da zavrsis![]()
Tek posle cetvrte postaje zanimljivo.
Vredi li pocinjati ovo cudo od serijala?
Vredi li pocinjati ovo cudo od serijala?
Prva knjiga jeste dosta razvucena i po malo dosadna....putuju kroz tu zemlju cini se vecno...Pazi, ja pročitao prvu knjigu i batalio. Previše je to razvučeno i rastegnuto za moj ukus. Tebi se možda opet, dopadne.
Prva knjiga jeste dosta razvucena i po malo dosadna....putuju kroz tu zemlju cini se vecno...ali posle postaje zanimljivije, od druge knjige...
![]()
Ma knjige su fenomenalne i drago mi je jer ih ima toliko.
Budimo realni, najtuznije kod nekog serijala je kada se taj serijal zavrsi.
Jos ako ga ne procitamo odjednom, vec ga citamo kroz niz godina, iznova i
vezemo se za likove. Onda kada dodje kraj serijala i price...
Meni je to najtuzniji deo...
Ovako Tocak mozemo citati dugo, dugo vremena,
xa,xa,xa .![]()
Mislim da ima 13+1 i čeka se 14 pošljednjaOk, hvala na odgovorima. 11 knjiga mi deluje malo mnogo za jedan serijal, pa ne bi pocinjao nesto sto necu da dovrsim.
Uzecu prvu pa cemo da vidimo kako ce da legne.