AnchiVp
Zainteresovan član
- Poruka
- 200
Nastavljam da citam Tocak posle duugooo vremena. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heeey cita li jos neko ovaj fenomenalni serijal? Ja sam posle par god , poceo ponovo![]()
Svuda na netu tema vezana za WOT kao da umire....
zivot je previse kratak da bih isti serijal citao dva puta..narocito neki sa preko 10 knjiga...ima previse knjiga koje necu stici da procitam![]()
Ја сам прочитао два пута цео серијал у оквиру од 2,3 године чини ми се.
savrsen je !!! jedinstven na svoj nacin
zivot je previse kratak da bih isti serijal citao dva puta..narocito neki sa preko 10 knjiga...ima previse knjiga koje necu stici da procitam![]()
Па да. Многима смета што је дугачак али мени је сасвим како треба. Неки причају да се неке књиге могу скроз прескочити, како нема никаквих дешавања итд. али ја то нисам приметио док сам читао. Некима се једноставно не свиђа и измишљају различите глупости како би "хејтовали".
Ma svako drugo, treće čitanje ide brže.
Ja sam GoT(Pesmu leda i vatre), pročitao za četiri dana.
Pre par godina sam citala ovaj serijal, stigla sam cini mi se do 6 knjige i opet razmisljam da pocnem da ga citam.![]()
Почни опет. Сада је завршен па ћеш моћи да заокружиш причу.
GoT mi je sledece... to nisam citao. Poceo pre i ostavi
A da li je neko od vas citao Perunovog Hronicara?
Ne smeta ti kako je zavrseno? Brendon ti je ok?
Ja sam ceo serijal prodala, cim sam ga procitala. Ne volim da zadrzavam knjige koje sigurno nikad vise necu otvoriti. Bas mi je zao sto ga nije zavrsio R.Dz. jer sam apsolutno sigurna da ovo nije imao na umu,
Bolje ostavi GOT dok ne zavrsi Martin. Ne samo zato jer ces takoreci da pozaboravljas sve zivo nego i zato jer ces posle toga malo sta moci da nadjes da te tako vozi. Naravno od epske fantastike.
Heeey cita li jos neko ovaj fenomenalni serijal? Ja sam posle par god , poceo ponovo![]()
Svuda na netu tema vezana za WOT kao da umire....
GoT mi je sledece... to nisam citao. Poceo pre i ostavi
A da li je neko od vas citao Perunovog Hronicara?