Only Marko now
Ističe se
- Poruka
- 2.411
Nista. Pitaj sta god ti treba, ja studiram Dzordana vec 7 godina. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Prolog se zove Zmajeva planina. To je oznacilo pocetak Slamanja sveta. Ali taj prolog mozda sadrzi najbunovniju cinjenicu.
Nikoga nisam sreo ko je mogao da mi objasni kako je to Ishamael mogao da prica sa Lijusom Terinom i da mu podari dovoljno razuma da vidi sta je uradio, ako ga je Terin vec tada bio zarobio zajedno sa ostalih 13 Izgubljenih u zatvor sa Mracnim?
Dzordan meni ima prelepe opise i odličan sklop rečenica, ali ruku na srce, Martin daleko bolje batara sa likovima, mnogo su kompleksniji, bolje izgrađeni, a posebno, uslovno rečeno ,, negativci'' - Dzejmi, Tirion,
itd..
Xa,xa,xa... Pogledaj opet ko pobedjuje...
E da li si video predhodne borbe na turniru..?
http://www.suvudu.com/cagematch.html?ref=TextLink_Top
Ako je zaista tako, sprema nam se jedno oooogrooomno iznenadjenje, mada ne verujem da je Ishamael bio tamo...Nema sumnje da je Ishamael bio tamo. Ali nikakve sumnje.
I da. Zaboravih da pitam. U cemu je fora sa onom odsecenom rukom? Mislim na Randa. Otkud im to da je Rand izgubio ruku?
E da, to zaboravih da napomenem. Pa verovatno jer smo mi (to bar vazi za mene) procitali samo 8 knjiga koje su prevedene kod nas. A sigurno je izgubio ruku u nekoj od onih ostalih knjiga koje nisu prevedene. Covece, strasno sam se smorio kada sam video to...![]()
Ako je zaista tako, sprema nam se jedno oooogrooomno iznenadjenje, mada ne verujem da je Ishamael bio tamo...
Pitam se sta ces reci kad ti kazem da sumnjam da je Ishamael uopste bio mrtav. Moridin je Ishamael i Rand ga uopste nije ubio kod Falmea.
Ta mi se ideja vrti danima po glavi.
A onog Sajdara Harana ne mogu da uvrstim nigde. Jedino mi pada na pamet da je ON zapravo otelotvoreni Mracni i da ce protiv NJEGA Rand da se bori u Tarmon ' Gaidonu. Ima li smisla? Ima, ali slabasno nesto.![]()