Točak Vremena - Robert Jordan

• Začetnik teme Začetnik teme Zvjar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hi Goldengaidin

he he ja je imam , stara je i nista posebno nije mi se uopste dopala, a pored toga ima jako malo veze sa knjigama ....
ako te igra zanima daj mi adresu i poslacu ti je

Beri :)

ps ,, card game je bila izasla otprilike prije 7 godina i vise se ne prodaje .... mozes je samo kupiti preko amazona , e-baya i na game trading card game site

sve najbolje :)

to je jedna od odvratnijih knjiga koje sam citao u zivotu... prebrodi prih cetrdeset??? kakvo je to komercijalno ***** koje ima 15 delova??? nemastovito, nezanimljivo, ruzno napisano... jednom recju sranje... ne mogu da poverujem da je neko posvetio temu ovakvom sranju... BOLJE OD GOSPODARA?????? kako vas nije sramota da pricate o epskoj fantastici...
to obican sund... originalno napisano od WOMBAT
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Celi svet ga smatra jednim od najboljih pisaca Fantastike svih vremena odmah pored Tolkina, a ti seljacina sa balkana nesto znas....
Prvo ti ni ne citas original ,, nego intepretaciju knjige nekog naseg prevodioca.

Problem je da ,u nasoj zemlji ova tematika je skoro nepostojeca ... mi smo odrasli na necistoj krvi i prokletoj avliji....a malo knjiga koje su i prevedene, kao na primer Gospodar Prstenova ,, nikad nisu imale dobru kritiku. a prije filma skoro niko nije bio ni cuo za Tolkina u nasoj zemlji.....
Sad kad su nasi osetili prvi ukus fantazije ..... sve ostale knjige se uporedjuju sa gospodarem prstenova ....i ocekuju da se Frodo i Gandalf pojave u svakoj knjizi koju citaju.
Kao seljak koji nikad nije video baletsku predstavu ,,, a samo je cuo za Labudovo Jezero,,,, ,,,, i u njegovoj glavi ,, balet je labudovo jezero i samo se tako moze plesati a sve ostalo mu je sranje ....... isto kao sto se balet plesao zadnjih 300 godina i postoje milioni koreografija , isto tako postoje na Engleskom jeziku milioni knjiga sa Fantasy World tematikom.......

Nijedna kjiga na svetu nema toliko karaktera kao Tocak vremena , na drugom mestu je rat i mir Tolstoj

ja isto volim kjige od
Terry Goodkind I njegovih 11 kjiga Mac istine (Sword of Truth )....
http://www.prophets-inc.com/his_works/
Filmski direktor koji je snimio Spiderman filmove,,, ce poceti snimati ove godine Mac istine kad zavrsi Spiderman 3........

Ba'Alzamon:
PS:Izvinjavam se sto se vratjam nazad ali upravo sam pre neki dan zavrsio Gozbu za vrane pa bih molio ako neko nadje Ples sa zmajevima da mi posalje link ili shta vetj pa da i ja skinem unapred hvala!

nije ni izasla ne zna se kad ce, odavno je obecao, ali eto bio je neki fudbal pa nije mogao da pise...kad izadje ja cu staviti VELIKO OBVESTENJE!!!!!!!!!!!! :)

ja sam tek sad uzela da citam Novo prolece i nesto ne mogu da shvatim koji je to deo?Kad je to uopste izaslo?

Ba'Alzamon

Ne znam to sam nashao na nekom sajtu sa kog sam pokusao da skinem knjigu!

PS:Brendr bolje cuti kad ne znas!Lord of Chaos jos nije izasao tako da morem da ga citam u originalu kao i ostale!

PSS:samo josh da dodam BRENDR JE IDIOT!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nije mi jasno o cemu ti to govoris, niti mi je jasno , sta sam ja to rekao da ne znam o cemu pricam , niti zasto me zoves idiotom.. a knjige sam procitao odavno...
prvo ja zivim u engleskoj, , a knjige citam u originalu i preporucujem originale ,,,
a sta je prevedeno ili nije nisam nikad ni pominjao jer me prevod ni ne zanima ....

ne nisam cuo da ce bito serija ,, znam da ce biti serija od Terry goodkind knjige (11knjiga), mac istine ,,, to je prilicno slicno Robertu Jordanu

obozavam kad udjem u balkanski forum .......... vredjanje i psovanje uvek prisutno sramota

Back