Točak Vremena - Robert Jordan

• Začetnik teme Začetnik teme Zvjar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za razliku od drage Lanfear ja više volim ovu svetliju stranu :-D Šta da ti kažem,Aijelke su žestoke,čak možda žešće nego Izgubljene. Prosto plene svojom suptilnošću :lol: i zato izabrah ovaj naziv. U svakom slučaju drago mi je da ima toliko zaljubljenika u ovakvu literaturu. Nap.Ko još nije čitao od Martina Pesma vatre i leda ne zna šta je propustio. Kad smo kod toga kad će sledeći nastavak? Zanimaju me i Džordan i Martin. Pozz

Možda si i u pravu :D Mada mi je najjači lik Met. Što se tiče Martina možda su mu ove dve poslednje knjige (mislim na gozbe) malo lošije ali i dalje ih čitam za dva dana :grin: :grin: Točak plete kako točak hoće jel da?Pozdrav momci za vas i naravno Lanfear :grin: Zaista je poseban lik ona zar ne?

Goldengaidin:
Martin nikada nece da dovrsi one knjige. Sprema jos tri nastavka a kraja ni na vidiku. Gozba je najslabiju u serijalu, likovi su razvodjeni, a ako nastavi da ih ubija nece ih mnogo ni ostati.

Haha stvarno, mada je Martin izuzetno... jedinstveno pisao... Još nisam čitala knjigu u kojoj je toliko "glavnih" likova poginulo... Ako ovako nastavi, uskoro neće imati o kome da piše... :lol:

:lol:
lakse sa spoilerima hehe
jos nisam stigo dotle :lol:
jos sam na drugom delu oluje maceva
nesto malo dalje od trenutka kada ubiju Roba i Kejtlin
sta mislite kako ce da se zavrsi :)
ja imam osecaj da ce imati veze sa Dzonom i Deneri :lol:
ili ce da ih ubije ili vec jeste :lol:

Goldengaidin:
Martin nikada nece da dovrsi one knjige. Sprema jos tri nastavka a kraja ni na vidiku. Gozba je najslabiju u serijalu, likovi su razvodjeni, a ako nastavi da ih ubija nece ih mnogo ni ostati.
Kako sprema josh tri nastavka, treba da zavrshi Ples sa zmajevima i to je to,
ili sam ja zeshce neupucena?
Dodushe to se kod nas moze posmatrati kao dvije knjige,
jer Laguna uvijek rasparcha izdanje...

Cao svi , Tragajuci za zadnjim informacijama o Robertu Jordanu , naletio sam na ovaj forum ,, i odusevio se da vidim da je preveden na nas jezik. Posebno sto je on jedan od mojih omiljenih pisaca fantasticne literature , procitao sam sve njegove kjige i nemogu da docekam da vidim kako ce se to sve konacno svrsiti.

148.JPG

Nadam se da dobro zvuci u prevodu :)

Inace ako vam se on svidja ,, onda citajte pisca Terry Goodkind i njegov serial "Sword of the Truth" (mac Istine)
11 knjiga je napisano i trnutno isto Kao i Robert pise zadnju knjigu ,,, isto tako dobro i pomalo podseca na tocak vremena .

http://www.prophets-inc.com/his_works/

208.JPG

096.JPG

O brother iz Londona. Dobrodosao!!! Bas sam se pitao da li postoje karte na temu tocka, znam da postoji pc igrica iz 1999 gde Elejna ili Egvena ubija darkere , na foru diabla, ali nisam je nigde nasao.

Postoji TCG na temu ``song of ice nad fire`` , video sam je i kod nas, organizovana je po kucama,ali jos ne postoje karte za svaku kucu .

Back