Mnement
Početnik
- Poruka
- 7
Samo da dodam gore sam napisao namcorast. Pa Met je namcorast 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Ninaevi lako u kasnijim knjigama kada joj Kadsuan zasjedene na grbaču. Mislim da će je Egvena poslati na vojni sud zato što je pomogla Randu u 9. knjizi.Ma znam ja da je Ninaeva Zuta sestra...i svima bi ona da pomogne,ali brate smucila mi se vise sa tim njenim drcnim ponasanjem. Pa kad je sutnula Meta u dupe...mislim. Da sam je bio u Metovoj kozi,ne bih joj ostavio kozu na telu koja bi je bolela. Izmlatio bih je da se upisa. Ona hoce pa hoce da njena bude zadnja,i nijedna od onih pametnjakovicka nece da prizna da je Met mocniji od njih,makar trenutno.Ne one drze noseve duboko zbijene u oblake.Nadam se da ce ti oblaci uskoro nositi kiselu kisu.![]()
Pa dobro ovo sam malo iskrarikirao jer MRZIM j****u EGVENU, ali u osnovi je tako. Nešto je šizila što joj se Ninaeva nije javila gdje je otperjala, i nešto je mrmljala za sebe da će joj platiti zbog toga.Boze...kako moze Egvena da bude takva kucka? Procitao sam tek pola Krune maceva.
Oh svi će da mrze Randa, iako će da im spasi guzice. On će da ispadne za SVE kriv. A AS će da šire propagandu da su ONE i njihov Sv. Firer Egvena pobjedili TG. E onda će svi da joj ljube stopala uključujući Seanšane. Jednostavno Egvena je RJ-ov favortit.Znas sta ja mislim. Do kraja serijala.Do Tarmon Gaidona,svi ce da se posvadjaju. Sve vise i vise bivam ubedjen da ce se na kraju sve ovo zavrsiti kao i prvenstveno zatvaranje rupe. Lijus Terin se posvadjao sa vodjom zenskih Aes Sedai. Nastao opsti metez,niko nikome nije verovao,svi se svadjali medjusobno i onda Lijus Terinu se smuci i on okupi najjace muskarce i ode sam sa svojom mini vojskom pred Sayol Ghul. Evo dokaza mojih tvrdnji...Egvena se svadja sa Ninaevom,Rand popizdeo i oterao Perina od sebe.
Oh svi će da mrze Randa, iako će da im spasi guzice. On će da ispadne za SVE kriv. A AS će da šire propagandu da su ONE i njihov Sv. Firer Egvena pobjedili TG. E onda će svi da joj ljube stopala uključujući Seanšane. Jednostavno Egvena je RJ-ov favortit.
Izvinjavam se na kasnom odgovoru.E @ 4th dimension
Skinuo sam sedmu knjigu sa vaseg sajta ali je u pdf formatu i sve su stranice izbrkane.....Mislim postoje sve ali je redosled:1,3,8,2,4,5,7,6.......Hocete li objaviti word document pa da mogu da odstampam?