Točak Vremena - Robert Jordan

• Začetnik teme Začetnik teme Zvjar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma znam ja da je Ninaeva Zuta sestra...i svima bi ona da pomogne,ali brate smucila mi se vise sa tim njenim drcnim ponasanjem. Pa kad je sutnula Meta u dupe...mislim. Da sam je bio u Metovoj kozi,ne bih joj ostavio kozu na telu koja bi je bolela. Izmlatio bih je da se upisa. Ona hoce pa hoce da njena bude zadnja,i nijedna od onih pametnjakovicka nece da prizna da je Met mocniji od njih,makar trenutno.Ne one drze noseve duboko zbijene u oblake.Nadam se da ce ti oblaci uskoro nositi kiselu kisu.:lol::lol::lol:

Ma znam ja da je Ninaeva Zuta sestra...i svima bi ona da pomogne,ali brate smucila mi se vise sa tim njenim drcnim ponasanjem. Pa kad je sutnula Meta u dupe...mislim. Da sam je bio u Metovoj kozi,ne bih joj ostavio kozu na telu koja bi je bolela. Izmlatio bih je da se upisa. Ona hoce pa hoce da njena bude zadnja,i nijedna od onih pametnjakovicka nece da prizna da je Met mocniji od njih,makar trenutno.Ne one drze noseve duboko zbijene u oblake.Nadam se da ce ti oblaci uskoro nositi kiselu kisu.:lol::lol::lol:
Nije Ninaevi lako u kasnijim knjigama kada joj Kadsuan zasjedene na grbaču. Mislim da će je Egvena poslati na vojni sud zato što je pomogla Randu u 9. knjizi.

Nego dokle ste čitali da nebi spojlerisao previše?

Znas sta ja mislim. Do kraja serijala.Do Tarmon Gaidona,svi ce da se posvadjaju. Sve vise i vise bivam ubedjen da ce se na kraju sve ovo zavrsiti kao i prvenstveno zatvaranje rupe. Lijus Terin se posvadjao sa vodjom zenskih Aes Sedai. Nastao opsti metez,niko nikome nije verovao,svi se svadjali medjusobno i onda Lijus Terinu se smuci i on okupi najjace muskarce i ode sam sa svojom mini vojskom pred Sayol Ghul. Evo dokaza mojih tvrdnji...Egvena se svadja sa Ninaevom,Rand popizdeo i oterao Perina od sebe.

Znas sta ja mislim. Do kraja serijala.Do Tarmon Gaidona,svi ce da se posvadjaju. Sve vise i vise bivam ubedjen da ce se na kraju sve ovo zavrsiti kao i prvenstveno zatvaranje rupe. Lijus Terin se posvadjao sa vodjom zenskih Aes Sedai. Nastao opsti metez,niko nikome nije verovao,svi se svadjali medjusobno i onda Lijus Terinu se smuci i on okupi najjace muskarce i ode sam sa svojom mini vojskom pred Sayol Ghul. Evo dokaza mojih tvrdnji...Egvena se svadja sa Ninaevom,Rand popizdeo i oterao Perina od sebe.
Oh svi će da mrze Randa, iako će da im spasi guzice. On će da ispadne za SVE kriv. A AS će da šire propagandu da su ONE i njihov Sv. Firer Egvena pobjedili TG. E onda će svi da joj ljube stopala uključujući Seanšane. Jednostavno Egvena je RJ-ov favortit.

Oh svi će da mrze Randa, iako će da im spasi guzice. On će da ispadne za SVE kriv. A AS će da šire propagandu da su ONE i njihov Sv. Firer Egvena pobjedili TG. E onda će svi da joj ljube stopala uključujući Seanšane. Jednostavno Egvena je RJ-ov favortit.

Ma ***** im svima mater slepacku. Ja sam ranije mislio da pod tim ``mrzeti zmaja`` znaci da ce svi mrzeti jer je slomio svet. Nisam ni pomisljao da ce da ga njegovi najblizi mrze zbog sasvim drugih stvari.A sto ti kazes,ako je Egvena stvarno takva kucka,moracu da prestanem da je gotivim.Mada,i cinilo mi se da ce od nje ispasti nekakva slepica.Na samom pocetku,u Zenici,je pokazala veliku ambicioznost. Mozda dovoljno veliku da odbaci celu svoju licnost i potane zla AS kucka. A to je inace jos jedan dokaz o mojoj teoriji.Rand i Egvena da ce jedno drugom krv da popiju. Jer ce Egvena misliti da samo ona zna kako da pobedi Mracnog. Kao sto su mislile i sve njene prethodnice.:-x:-x:-x:-x

Pa to i mene interesuje,ali izgleda da nema nikoga ko bi mogao ili hteo da mi odgovori na to pitanje. Jao Boze kako je smaracki pocela ova Staza Bodeza. Kruna Maceva mi se svidela i extra se zavrsila ali Staza... Boze ubij me. Citam 2 glave nedelju dana. Mnogo bre smaraju Elejna i zene. Pazi,ali... Mnoooooogooooo

E @ 4th dimension
Skinuo sam sedmu knjigu sa vaseg sajta ali je u pdf formatu i sve su stranice izbrkane.....Mislim postoje sve ali je redosled:1,3,8,2,4,5,7,6.......Hocete li objaviti word document pa da mogu da odstampam?
Izvinjavam se na kasnom odgovoru.

Strane su takve zato što je to bredviđeno samo za štampanje. Odštampaš dvije takve strane dvostrano, i onda presaviješ tu stranu u da vidiš kako će sve da se poklopi.
Ta verzija je predviđena da se odštampa, i onda ukoriči.

Ako oćeš nešto jednostavnije skini verziju za čitanje. Nije u Wordu, ali možeš da prebaciš u njega ako te baš volja.

Hmmm. Moraću da stavim tu napomenu na sajt!

Čišćenje sardi.. ovaj :D saidina je u devetoj knjizi.

Pozz drustvo
Pa bio bi red da se i ja malo uljucim u celu ovu pricu je li:)
Mislim,iyrabljujem ovaj nick vec pa oko 3-4 godine(od kada je iyasao prvi deo je li :)), neke tvari jos ne znam(ne insistiram da mi kayete BTW,i molim da NE kazete) ali mislim da ovi iy Lagune malo nas zaj.... satim prevodjenjem,a ja iskreno ne mogu da sebe nateram da citam na jbnm engleskom,nije mi uzivanje.sta ces seljak covek,nije da ne znam engleski,ali bratee...knjige su napisane odavno nego nasi bas onako ,...Mrzi ih vidi se.Elem mene sad vise neke druge stvsi interesuju trenutno,a to su neka od secanja Meta,Princ jutra naravno(kako bey men je li::):))) i pobogu pa naravno,Mijerin :):):)
pa...Ko ima vremena nek pomogne :)

eh ljudi,
sta reci kad imas jednu tastaturu pa kucas pa onda vidis da kucas jedno a ono drugo izlazi:):):)
Elem ja promenih slova ali ovde ponovo izlazi isto:)
Dakle ko nije mogao da razume,trebaju mi samo neke sitne stvarcice o Princu jutra,Mijerin i moze Metova secanja,bar deo njih :):))

Princ Jutra je Lijus Terin Telamonova titula (prethodni Zmaj. Onaj tip što je u Drugom Dobu zatvorio Mračnog i napravio pečate).

Mijerin je Leanferino ime prije nego što je prešla na stranu Senke i uzela ime Lanfear (samo je ona sama uzela ime, ostalima su ljudi nadijevali imena). Inače Mijerin je bila ljubavnica LTT-a negdje prije Bušenja ali je LTT nogirao kada je shvatio da joj nije bilo stalo do njega već do njegove pozicije.

KOja? Ima ih dvoje. Imaju ona koja su se pojavila u EOTW i ono njegovo mrmljannje OLd Tonguea prilikom Lečenja, a druga su ona koja je stekao u Ruideanu kada je tražio da mu se rupe u sećanju popune (nespecifirajući čime), i dobio je sjećanja onih ljudi koji su zalazili u zemlju finna (to su obično bili neki avanturisti).

Што се тиче прочишћавања саидина: Ранд ће, чини ми се у десетој књизи, очистити саидин захваљујући Кадсуан, кој ће га штитити од лудила док он буде прочишћавао Истински извор!

Back