parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
he heSigurna sam da je B.Q. bila ovde malo pre i da je govorila nešto o strujnim kolima. :?
Parka, šta studiraš?
![]()
o strujinim kolima.. šta li je sa strujom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
he heSigurna sam da je B.Q. bila ovde malo pre i da je govorila nešto o strujnim kolima. :?
Parka, šta studiraš?
![]()
jesam jesam, pisala sam kako je i meni bio omiljeni oto sve sa crtanjem i testerisanjem i strujnim kolimaSigurna sam da je B.Q. bila ovde malo pre i da je govorila nešto o strujnim kolima. :?
Parka, šta studiraš?
![]()

ocemoistoriju umetnosti
jel ćete sad da me mrzite?

jesam jesam, pisala sam kako je i meni bio omiljeni oto sve sa crtanjem i testerisanjem i strujnim kolima![]()

Mislila sam i u nju da se maskiram, a onda sam se setila da sam se ošišalaPa ti si sanjala Wednesday Adams![]()

jedino su možda još bitna ona strujna kola... ali i to je nešto. Samo se ne kupuje u knjižarama 
pa ajd da ne skrećemo =)
meni su crteži uvek bili musavi, a radovi krivi i /ili mi ih je pravio deda.
nastavnik mi je bio matori agresivni alkoholičar i plašila sam se časaova otoa.
i sanjala sam te da si niska, jako mršava(!) i crna sa dve duge pletenice. eto. i nešto smo se dogovarale da se nađemo, kao bilo je bitno i onda smo se našle i odmah svaka svojim putem... nismo ništa što super cice rade kad se nađu... kao išle u kostu na kafu ili nešto ćaskale...
a takodje i SUS motori...genijalno ali se vise nikad nije ponovilo.cak smo imali mali model klipa.inace to je jedino mesto u skolovanju de su opisali kako rade frizider i o osiguracima?? ako ides u gimnaziju
E pa crteze smo uglavnom fotokopirali na velicinu koja se trazila pa podmetnemo ispod papira i preslikavama i budu odlicni. Snalazili smo se.
A obozavali smo da testerisemo i seckamo, mislim da i dan danas imam negde onu turpiju za olovke sto smo pravili. Ma meni je to bio super predmet

hehe, za tebe stiven kingova knjiga ("IT" iliti "TO") ima verovatno posebno znacenjeСваки пут пред двочас код ње, имала сам дијареју од страха!:shock:Могла бих сад комотно да легнем на неки психијатријски кауч и да сатима причам о томе какве трауме су ми остале од ТО.:|