To nisam bila ja...

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Volim te tipove koji ti odmah stave na znanje da hoce da ti budu samo svaleri i nista vise. A vreme prolazi i tebi se to svidi kad on, od jednom, hoce da se seta po gradu, ide na pice, gleda tv? A gde se tu izgubio svaler (cesem se po glavi :))???

Strujo, citas me ko knjigu!
Svi koji me znaju, navikli su na moje izjave tipa: "e, sad cu biti ovakva", "e, ma boli me uvo, od danas sam ovakva"...

a u stvari
nisi ni ovakva ni onakva
nego si takva
zabavljas samu sebe jer se nije nasao neko ko ce da iz dubine izvuce sve sto godinama skupljas i heklas
ljubila te struja
ti si meni slatka
polako i bez straha mala Dano

losi lazovi zaboravljaju da detalji cini jednu laz uspesnom,uglavnom konstruisu globalnu pricu,nekad ih ta laz ne drzi predugo pa se presaltuju na neku drugu i budu zbunjeni sto se ti setis necega bitnog sto su najavljivali(naletis na staru temu npr)
jednom sam slagala decka da sam u smederevu kod mame jer sam htela da izadjem s drugaricama u beogradu(mislim sta da kazem nego da je glupo ali ajde tako je bilo) i pozovem ga na fiksni kao pred spavanje i kazem nesto glupo poput "smedrevo je dosadno,ovde je zabavnije" a on ce meni "mislis tamo je zabavnije?"

Eh da je imeo identifikator na fiksnom telefonu...
:lol:

Volim te tipove koji ti odmah stave na znanje da hoce da ti budu samo svaleri i nista vise. A vreme prolazi i tebi se to svidi kad on, od jednom, hoce da se seta po gradu, ide na pice, gleda tv? A gde se tu izgubio svaler (cesem se po glavi :))???

ne mogu da poverujem da i dalje ne kapirate :(
Muskarca ne drzi dugo jedna te ista svalerka
To sto odjednom nema toliko vremena za svalerisanje sa tobom ne znaci da mu je opao libido vec da ide u potragu za novim plenom jer stari pocinje polako da dosadjuje

ne mogu da poverujem da i dalje ne kapirate :(
Muskarca ne drzi dugo jedna te ista svalerka
To sto odjednom nema toliko vremena za svalerisanje sa tobom ne znaci da mu je opao libido vec da ide u potragu za novim plenom jer stari pocinje polako da dosadjuje

Ha ha bar da je to. Nego se drzi ko pijan plota :razz: Ma jbt necu ja vas nikad razumeti. A i mrzi me iskreno :shock:

a u stvari
nisi ni ovakva ni onakva
nego si takva
zabavljas samu sebe jer se nije nasao neko ko ce da iz dubine izvuce sve sto godinama skupljas i heklas
ljubila te struja
ti si meni slatka
polako i bez straha mala Dano

2BearsHug.gif

Ha ha bar da je to. Nego se drzi ko pijan plota :razz: Ma jbt necu ja vas nikad razumeti. A i mrzi me iskreno :shock:

Cek, jel se drzi tebe kao pijan plota ili sve vise ide u grad,na pivo, ostaje da gleda kuci tekme...?

Ne mzoes muskarce da razumes?
Nista prostije
Budi uvek orna za sex, budi maaalkcie perverznija, shvati da je utorkom vece liga sampiona, sredom vece liga sampiona i euroelague u basketu a cetvrtkom euroleague u basketu i uefa kup u fudbalu
Nedeljom u 13h je premijer liga a subotom u 21h je premijera spansa
Dakle te termine ne diraj

I svaki ce te voleti...

E secam se jednom ...kad je doshla starija sestra iz Francuske...i donela meni i mladjoj sestri box cigareta...neke ULTRALIGHT i tanke...ma uzas...a mi navikle na krdzu sirotinjsku...ono drzish olovcicu i trenirash pluca...
E,pitala ona nas posle,jel nam se dopadaju pljuge, a mi slagale da su fenomenalne,videle smo da su skupe i da se ona bash potrudila da nas obraduje...pa nam bilo trulo da kazemo da su njsra...
Tri godine ih je donosila svaki put kad dodje...troshila pare bezveze...i onda sam joj rekla.

Svideo mi se jednom jedan kolega s posla, nebitno, i kao krenemo mi da se muvamo, i ja se postavim u fazonu-e, ja sam opustena, samo se zezamo, ne smaram, ono, nisam od onih "vezujucih" riba... Nesto sam tada mislila da cu tako lakse da se zblizim sa njim, jer mi je on tako delovao, a htela sam vezu, nije da nisam. Naravno, moja procena je bila potpuno pogresna, jer on decko je ozbiljan, ne voli nikakve seme, znaci ulazi u vezu retko, i dobro razmisli sa kim. On i ja smo danas dobri drugari, nikako da nadje tu pravu, ali i dalje o meni misli kako ja volim da se zezam, i necu ozbiljnu vezu, bla, bla (sto nije istina :lol: ), jerbo, takav sam utisak ostavila i ne mogu me oprati ni Sava ni Dunav... :P
Elem, on je nebitan za pitanje...

Da li ste nekada pogresno procenili, tj. uopste, da li ste nekada malo modifikovali svoju licnost u nadi da cete nekog osvojiti, u tome uspeli ili ispusili?
Ne mislim na potpune transformacije, laganje kompletno i pretvaranje, nego samo manja modifikacija, drugaciji pristup, oblikovanje vas po meri nje/njega dovoljno da biste se nekako zblizili, i tek toliko da kad se zblizite, ne bude velika promena kad se vratite na staro?

Molim samo ozbiljne ponude, GAY STOP! :lol:

ma dano on ocigledno ima neki problem,utisak koji si ostavila je odlican.....a to da li sam modifikovao svoju licnost,da jesam,svaka zena ima svoj stil,nacin komunikacije,nacin razmisljanja,boju kose,izgled,to su parametri vredni paznje i prema tome se prilagodjavam,ali sam uvek ja...i svaka izgovorena rec mora da bude prilagodjenja zavodjenju i zelji da budes sa nekim.....prilagodjavanje se samo svodi na to kako prici,privuci paznju,i ostvariti cilj.....biti sa nekim ko u tebi budi emocije.........

ma dano on ocigledno ima neki problem,utisak koji si ostavila je odlican.....a to da li sam modifikovao svoju licnost,da jesam,svaka zena ima svoj stil,nacin komunikacije,nacin razmisljanja,boju kose,izgled,to su parametri vredni paznje i prema tome se prilagodjavam,ali sam uvek ja...i svaka izgovorena rec mora da bude prilagodjenja zavodjenju i zelji da budes sa nekim.....prilagodjavanje se samo svodi na to kako prici,privuci paznju,i ostvariti cilj.....biti sa nekim ko u tebi budi emocije.........

Ok, lepo, samo ispravka, nema on problem, on je ok, tema i nije o njemu, to je samo primer.

Najvaznije je ovo sto kazes, modifikovao si svoju licnost, ali si uvek ti... Prilagodjavanje datoj situaciji, ali da li dobro procenjenoj... Na to sam i mislila u temi... ;) Tenks! :)

E,imam ja jednu drugaricu koja čvrsto zastupa teriju da ako želiš da zadržiš muškaraca moraš da mu staviš do znanja da si ti jedna opuštena devojka koju ič ne zanima ozbiljna veza,i to mu sve lepo naglasiš rešenicom "možeš da me zoveš sutra, ali ne moraš, meni je sve jedno"...Pri čemu joj uopšte nije sve jedno..O uspešnosti teteorije ne bih sada :)

E,imam ja jednu drugaricu koja čvrsto zastupa teriju da ako želiš da zadržiš muškaraca moraš da mu staviš do znanja da si ti jedna opuštena devojka koju ič ne zanima ozbiljna veza,i to mu sve lepo naglasiš rešenicom "možeš da me zoveš sutra, ali ne moraš, meni je sve jedno"...Pri čemu joj uopšte nije sve jedno..O uspešnosti teteorije ne bih sada :)

nema sta....drustvo ti je malo ali odabrano:)

Back