Svideo mi se jednom jedan kolega s posla, nebitno, i kao krenemo mi da se muvamo, i ja se postavim u fazonu-e, ja sam opustena, samo se zezamo, ne smaram, ono, nisam od onih "vezujucih" riba... Nesto sam tada mislila da cu tako lakse da se zblizim sa njim, jer mi je on tako delovao, a htela sam vezu, nije da nisam. Naravno, moja procena je bila potpuno pogresna, jer on decko je ozbiljan, ne voli nikakve seme, znaci ulazi u vezu retko, i dobro razmisli sa kim. On i ja smo danas dobri drugari, nikako da nadje tu pravu, ali i dalje o meni misli kako ja volim da se zezam, i necu ozbiljnu vezu, bla, bla (sto nije istina
), jerbo, takav sam utisak ostavila i ne mogu me oprati ni Sava ni Dunav... 
Elem, on je nebitan za pitanje...
Da li ste nekada pogresno procenili, tj. uopste, da li ste nekada malo modifikovali svoju licnost u nadi da cete nekog osvojiti, u tome uspeli ili ispusili?
Ne mislim na potpune transformacije, laganje kompletno i pretvaranje, nego samo manja modifikacija, drugaciji pristup, oblikovanje vas po meri nje/njega dovoljno da biste se nekako zblizili, i tek toliko da kad se zblizite, ne bude velika promena kad se vratite na staro?
Molim samo ozbiljne ponude, GAY STOP!

Elem, on je nebitan za pitanje...
Da li ste nekada pogresno procenili, tj. uopste, da li ste nekada malo modifikovali svoju licnost u nadi da cete nekog osvojiti, u tome uspeli ili ispusili?
Ne mislim na potpune transformacije, laganje kompletno i pretvaranje, nego samo manja modifikacija, drugaciji pristup, oblikovanje vas po meri nje/njega dovoljno da biste se nekako zblizili, i tek toliko da kad se zblizite, ne bude velika promena kad se vratite na staro?
Molim samo ozbiljne ponude, GAY STOP!