To nisam bila ja...

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dana

Poznat
Poruka
9.936
Svideo mi se jednom jedan kolega s posla, nebitno, i kao krenemo mi da se muvamo, i ja se postavim u fazonu-e, ja sam opustena, samo se zezamo, ne smaram, ono, nisam od onih "vezujucih" riba... Nesto sam tada mislila da cu tako lakse da se zblizim sa njim, jer mi je on tako delovao, a htela sam vezu, nije da nisam. Naravno, moja procena je bila potpuno pogresna, jer on decko je ozbiljan, ne voli nikakve seme, znaci ulazi u vezu retko, i dobro razmisli sa kim. On i ja smo danas dobri drugari, nikako da nadje tu pravu, ali i dalje o meni misli kako ja volim da se zezam, i necu ozbiljnu vezu, bla, bla (sto nije istina :lol: ), jerbo, takav sam utisak ostavila i ne mogu me oprati ni Sava ni Dunav... :P
Elem, on je nebitan za pitanje...

Da li ste nekada pogresno procenili, tj. uopste, da li ste nekada malo modifikovali svoju licnost u nadi da cete nekog osvojiti, u tome uspeli ili ispusili?
Ne mislim na potpune transformacije, laganje kompletno i pretvaranje, nego samo manja modifikacija, drugaciji pristup, oblikovanje vas po meri nje/njega dovoljno da biste se nekako zblizili, i tek toliko da kad se zblizite, ne bude velika promena kad se vratite na staro?

Molim samo ozbiljne ponude, GAY STOP! :lol:

Ne.
Ali znam da zene to stalno rade.
Sad si samo potvrdila moju davno ustolichenu teoriju!
Znao sam.
Mi mushkarci smo iskreniji shto se tih stvari tiche,ako ocemo sam sex ocemo samo sex,ako ocemo vishe ocemo vishe.
Da.
A sve 4umashice su udavache to je strashno neshto,a neke se eto tako kao ti foliraju da nisu...
Ma prozreo sam vas ja sve odavno...nije chika Frozen od juche.

Ne mogu da verujem?!
otvoreno pricas kako lazes pre ulaska u vezu i pricas onos to procenis da bi muskarac voleo da cuje a ne ono sto stvarno jesi?

I posle muskarci prevrtljivi, pokvareni...

Ali ok, da odgovorim na temu...da ne bude da sam je ja upropastio...(mada ovo gore moradoh da napomenem)

Skoro nikada nisam hteo vezu..a kada sam hteo vezu igrao sam otvorenih karata
Doduse igrao sam otvorenih karti i kada sam hteo sam jeb-relaciju...veoma cesto sam znao da kazem : "Nisam za vezu, sa tobom me zanima samo sexualna relacija"
Nikada nisam nesto mnogo petljao, uvek igrao na cisto...i ubedjen sam da se tako najbolje prolazi

Ne.
Znao sam.
Mi mushkarci smo iskreniji shto se tih stvari tiche,ako ocemo sam sex ocemo samo sex,ako ocemo vishe ocemo vishe.
Da.
A sve 4umashice su udavache to je strashno neshto,a neke se eto tako kao ti foliraju da nisu...

Aaaaaaa....ne može to tako!!!!!
Jesam li ja hiljadu...ma bilion puta izjavila da sam došla ovde da nađem muža?!!! I? Ništa!!! Ni jedan da se polakomi na moju inteligenciju, šarm i lepotu:-( Eto, gde me je odvela iskrenost!!!! Šmrc!

Jesam Dano, preko dana sam građevinac, a uveče po.rno star!

Ih, to se ne racuna- mala ti je to modifikacija, sinko... :)
Ne.
Znao sam.
Da.

Svasta. Ja nikada nisam ovde tvrdila da necu da se udam. Sve brze mi se vraca san iz detinjstva-ja, ponosna vlasnica frizerskog salona, shisham li shisham, 3 deteta, slatki muzic, za mene-idila. 8) Zato i radim tesko, da si otvorim frizerski saloon.

Ne mogu da verujem?!
otvoreno pricas kako lazes pre ulaska u vezu i pricas onos to procenis da bi muskarac voleo da cuje a ne ono sto stvarno jesi?

I posle muskarci prevrtljivi, pokvareni...

:shock: Stvarno, ne mogu ni ja da verujem, jbt, mislim stvarno, Dano, ima li smisla da se tako pretvaras i da lazes, ono, jos to i javno govoris, e stvarno si, bre, Dano...

Kao sto rekoh- manja modifikacija, drugaciji pristup, ne laganje, kompletna transformacija...
Skoro nikada nisam hteo vezu..a kada sam hteo vezu igrao sam otvorenih karata
Doduse igrao sam otvorenih karti i kada sam hteo sam jeb-relaciju...veoma cesto sam znao da kazem : "Nisam za vezu, sa tobom me zanima samo sexualna relacija"
Nikada nisam nesto mnogo petljao, uvek igrao na cisto...i ubedjen sam da se tako najbolje prolazi
Zar nije bilo lakse da samo ovako odgovoris? Hvala, dobar odgovor na temu.

e ja sam to uradila.mislim bila sam Ja kao i uvek i on se zalepio ko taksena marka
ali sam se u vezi menjala,posle nekoliko godina ja pocela da se menjam i nije mi se dopala ta struja
i sasvim sam se zbunila
nesto sam se raspekmezila,unjanjavila,postala pichka,sve nesto na note,sve nesto,nesigurna,ma uzas
mislim sebe nisam mogla da prepoznam i nastao mi opaki haos u glavi
a sve kao da ja budem blaza,suptilnija jer je on sav ko drhturavo pile
i ******!
ispadoh furija! kad je prava struja pocela da urla iz kaveza.nije nista izaslo na dobro
mislim ne valja
ili te hoce takvu i sebe hoce sa tobom ili nista
taj je nesto odlepio od trazenja,mada razumem coveka
mislim ali ta krutost da ne moze da te sagleda i drugacije
ma daj zajeb me toga
vidi da nije slucajno zaboravio da skine neke amove

Aaaaaaa....ne može to tako!!!!!
Jesam li ja hiljadu...ma bilion puta izjavila da sam došla ovde da nađem muža?!!! I? Ništa!!! Ni jedan da se polakomi na moju inteligenciju, šarm i lepotu:-( Eto, gde me je odvela iskrenost!!!! Šmrc!
Sad tje iskusan 4umash da te posavetuje kako da uspesh:
Morash prvo da stavish neku tvoju provokativnu fotku na temu"Slike 4umashica" da bi navatala zrtvu,ili josh bolje ako nisi siugrna u svoje"kvalitete"stavi neku laznu,nema veze u virtuelnom svetu sve prolazi.
Ali zene nikako da shvate da ponuda virtuelnih muzeva i nije neka ponuda.:(

Dogodilo mi se, bas u ovom poslednjem slucaju, i lose sam prosla. Stalno sam glumila neku neozbiljnost, stalno sam ga nesto zezala i otkazivala dogovore, da ne bi pomislio kako sam i ja jedna od ko zna koliko koja je otkinula na njega. Kad je pricao o braku, ja sam pricala kako je to robija, kad je pricao o vezivanju i pravoj ljubavi, ja sam rekla da to ne postoji, kad je pomenuo da se preselim kod njega, ja sam rekla nesto glupo, a kad mi je pomenuo da od kad smo mi bili zajedno nije bio ni sa jednom devojkom, ja sam rekla nesto jos gluplje .

On je i dalje sam, i verovatno trazi onu pravu, ... a meni bi bolje bilo da se sada pokrijem usima i da me nigde nema.

Mislim da je pretvaranje uzasno glupo, sam se zavrzes u sopstvene tripove, i posle ne znas gde si posao. Nema nista lose u iskrenosti, ... pa sta ako ode od tebe, bolje je izgubiti nekog zato sto se nije prepoznao u onome sto ti zaista zelis, nego izgubiti ga zato sto je izvalio da ne znas sta hoces.

Mislim, Paulina , seljanko! Dano, spasavaj se!

Ih, to se ne racuna- mala ti je to modifikacija, sinko... :)

Svasta. Ja nikada nisam ovde tvrdila da necu da se udam. Sve brze mi se vraca san iz detinjstva-ja, ponosna vlasnica frizerskog salona, shisham li shisham, 3 deteta, slatki muzic, za mene-idila. 8) Zato i radim tesko, da si otvorim frizerski saloon.

aj pa se javi kad zaradis:D

e ja sam to uradila.mislim bila sam Ja kao i uvek i on se zalepio ko taksena marka
ali sam se u vezi menjala,posle nekoliko godina ja pocela da se menjam i nije mi se dopala ta struja
i sasvim sam se zbunila
nesto sam se raspekmezila,unjanjavila,postala pichka,sve nesto na note,sve nesto,nesigurna,ma uzas
mislim sebe nisam mogla da prepoznam i nastao mi opaki haos u glavi
a sve kao da ja budem blaza,suptilnija jer je on sav ko drhturavo pile
i ******!
ispadoh furija! kad je prava struja pocela da urla iz kaveza.nije nista izaslo na dobro
mislim ne valja
ili te hoce takvu i sebe hoce sa tobom ili nista
taj je nesto odlepio od trazenja,mada razumem coveka
mislim ali ta krutost da ne moze da te sagleda i drugacije
ma daj zajeb me toga
vidi da nije slucajno zaboravio da skine neke amove

ti pichka a ja kuracc to su para dva:)

Hehe, Paulina, znam o cemu pricas...

Mislim, nisam se ja samo tada presla-bilo je i gorih situacija-da sam glumila da zelim vezu, tj. nije to bila gluma, vise laganje sebe u tom trenutku, ali problem nastaje kad se decko previse veze- ti onda ispadnes kucka, povredis nekoga, i niko na kraju nije srecan.

Znam da treba biti siguran u sebe, i biti ono sto si, ali jos veci problem nastaje kada ti nisi siguran i ne znas ko si, pa razliciti ljudi vide razlicitu tebe-pa kad pricaju o tebi iz sopstvenih iskustava, kao da ne pricaju o istoj osobi.

Tako da, u poslednje vreme, sve nesto mislim koliko sam se puta prevarila i koliko sam puta prevarila, ne u smislu preljube...
Da se pravdam-nesigurna sam-ne ide, da kuliram i budem zla-opet ne ide... Ma, ko ce ga znati...

Back