TO JE TO

esperanca137

Iskusan
Poruka
6.368
Imam jedni pitanjce:D

Posto su mnoge od vas udate/ozenjeni interesuje me kako ste znali da je to to.Mislim sta nam to signalizira da je ona/on bas TAJ/TA koju cekamo celog zivota:roll:

Pitanje vazi za sve;)
 
Јао, ја не знам како да одговорим ... јесам осетила да је то "то", али како ... ех!
Ваљда сам схватила да желим са њим да проведем остатак живота. И нисмо се одмах венчали. Три године смо били најбољи пријатељи, затим смо се забављали, живели заједно годину дана и ... хоп, ево нас ту где јесмо! Не знам, ваљда у дубини душе осетиш да је то права ствар.
Нисам вам пуно помогла, зар не?
 
Jednostavno samo ti se kaze kad taj bude stvarno za brak . Cim se pitas i dvoumis to nije to. Ja sam znala da je to on, zabavljali smo se godinama, volimo se, pazimo, mazimo, postujemo, ugadjamo jedno drugom kao i prvog dana, samo sto smo sada jos slobodniji jedno prema drugom , dobro smo se upoznali. Slicni smo, ozbiljni, nasli jedno u drugom ono sto nam je potrebno za zivot u dvoje , tako da kad mi je izvadio verenicki prsten pre 4 godine na Kalemegdanu ni sekunde se nisam dvoumila. :D :razz: :p
 
ovajjjj pa mi se venčali posle mesec dana zabavljanja.
tačnije tada me je zaprosio, a venčali se posle mesec dana od tog dana:p
nemam pojma, ali stvarno ti se ukaže da je to to.
da stavrno, kako bre?
 
Pa prvi koji ti da verenicki presten, taj je pravi.;)
Jos nisam cula za devojku koja je odbila prsten.
Ali sada ce da se jave oni koji uvek imaju primere, pa ce ti reci kako se to odlucuje:)
Ja ne znam, nista nisam odlucivala, tako nekako samo doslo.
 
ja sam jedan prsten odbila.
završio je u wc šolji:p
mislio je da ako se zabavljamo dugo da ćemo se i venčati...
vid ' budale....
jao kako je to bila odvratna scena....pu pu neponovila se nikome
 
esperanca137:
nadam se da mu nije tesko da ga drzi - mislim semafor je tezak:roll:


A ko kaze da ga on drzi. :smile:

Sala na stranu, nema tu znaka bices s onim koji ti je sudjen. To ti vreme samo donese i ti shvatis da ti je vreme i nema svrhe dalje cekati i to je to.
Znaci u tom momentu ko se nadje tu s tim ces biti.
 
Pa to se vremenom saznaje, lagano... Ne može ništa odmah - e, to je taj... tras, bum - gotovo!
Pajamaco, ja ne verujem da si ga ti poznavala mesec dana, ok možda ste mesec dana bili u vezi ali si ga provereno znala mnogo duže.

Prvo ide ona fizička privlačnost - primetiš tipa, lepo izgleda, lepo se kreće, oblači, smeje, gleda... sve to, posle uđeš u razgovor sa njim, u njegovom društvu osetiš se posebnom, nekako te čini ispunjenom i srećnom. Imaš želju da provodiš vreme sa njim - u njegovom društvu ti si druga osoba...

Posle tek na red dođu druge stvari, sklope se kockice, sastavi se mozaik njega od svega što si videla, čula, osetila... u tvojoj glavici i sigurna si da ne želiš da provedeš dan bez njega, postaje važan u svaqkom smilsu :wink:
 
Ja sam joj kupio 3 prstena, vanbračna. Nisam ja stipsa supružnička :razz:
Kupe jednom, pa još taj jedan ko napoleonov dukat ide kao miraz sa kolena na kolena..ovako - ima celu kutiju nakita da nasledi moje drago potomstvo. 8-)
E, da, venčaćemo se 13 puta u toku dana iz zajebancije u Las Vegasu i držačemo uramljene...kako se to zove..papire o ljubavi na zidu? :lol:
 
majcheki:
lepo se kreće, oblači, smeje,

Sorry da na takve detalje obracas paznju to onda moras biti pacenik.

Bas cu sad ici i gledati kako se zena oblaci, kako se krece, smeje. Ljudi koji tako gledaju uvek nalete na krivu osobu i to su totalni pacenici i kompleksasi.
 

Back
Top