tko je veci materijalist muskarci ili zene ?

veci materijalisti su ...

• muskarci .

• zene .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zavisi sta je materijalista.

Zena koja se udaje iz materijalne koristi je materijalista, a mislim da je manji procenat muskaraca koji su sa zenom iz materijalne koristi.
Muskarac koji misli da moze imati svaku samo zato sto ima para i vozi "besan" auto je opet materijalista jer svoju vrednost i privlacnost gleda kroz materijalna dobra.

Tako da mislim da su tu negde, podjednaki, jedni prednjace u jednoj sferi, drugi u drugoj.

Једно је кад си материјалиста својим парама и својим апетититма тј кад сам створиш, а друго је кад си материјалиста и јуриш туђе, у првом случају ти имаш пуно право на то, у другом случају си олош.

koliko puta treba čovek da ti kaže da takve stvari jednostavno nemaju veze sa polovima
sve zavisi od osobe
recimo, statistika može da kaže da se radi o ženama, a da se ti sutra oženiš nekom koja je puna para samo zbog tih para
onda si i sponzoruša
a ti epiteti se kače ženama
glupost
možda je bilo bolje da postaviš pitanje da li ste materijalista
mada ne znam ko bi ti iskreno odgovorio :lol:

Имају везе са половима јер на 10 спонзоруша иде 1 жиголо, у овом случају може да се прича о женама, јер како год време било мислим да мушкарци имају бар толико поноса и достојанства да не желе то да раде, ја знам једног који се тиме бави, али зато знам девојака колико ти треба.

Имају везе са половима јер на 10 спонзоруша иде 1 жиголо, у овом случају може да се прича о женама, јер како год време било мислим да мушкарци имају бар толико поноса и достојанства да не желе то да раде, ја знам једног који се тиме бави, али зато знам девојака колико ти треба.

pa dobro, ako je 10 njih ludo, 'nači da sam i ja? :think:
može se reći "većina" muškaraca/žena, a ne deljenje na polove
jer ta većina ne uključuje sve

pa dobro, ako je 10 njih ludo, 'nači da sam i ja? :think:
može se reći "većina" muškaraca/žena, a ne deljenje na polove
jer ta većina ne uključuje sve

Не значи да си и ти али може да се подели на полове. Као што ће пре нпр неки богат лик да ожени сиротицу, него што ће нека буржујка да се уда за неког конобара нпр, као што је женама битнији статус мушкарца него мушкарцу статус жене. Итд итд, није правило али у великом броју случајева, тако да - да, може да се подели на полове. Свако правило има изузетке неке, али то не значи да није правило.

Back