Sigma muškarci

Recimo da jesam. Ali ne volim nasilje, foliranje i laž.
Sama si se nadovezala, nepripremljena, u sedmom nebu ili nedovoljno zainteresovana i ...malo po malo sama sebi iskopala rupu. Nepotrebno.

Ne žalim se, objasnila sam ti neke stvari. A ti slobodno nastavi, dobićeš i pojačanje.

P.S. Provokacija, šala nije isto što i nasilje (ovde ne mislim da si ti bila nasilna). Dovoljno zrela osoba bi to trebalo da razlikuje i da ume da se nosi s tim.
Tek ću da te ujedem. Imam ogromne očnjake. 😄😄😄

Osim one klasične podele na alfe, bete i ostale pojavljuje se i novi pojam - sigma muškarci. Vrlo zanimljivo...
Ima već nekoliko godina kako se taj termin na zapadu koristi.

Razlika između "alfa" i "sigma" muškarca su nešto tipa:
Alfe:
ekstroverti
imaju bete ispod sebe koje im se dive/ljubomorne su na njih
sposobni su u strukturama moći

Sigme:
introverti
vuk samotnjak tip - nisu željni divljenja drugih
sposobni su u praksi/životu

Totalna glupost. Ono sto je po mom kriterijumu “alfa muskarac” po kriterijumu neke druge zene najvetovatnije nije.

Podele i glupe klasifikacije.
Појам "алфа мушкарац" има -- или би барем требао да има -- фиксно значење. Дакле, не може алфа мушакрац да буде једно за тебе, а друго за твоју симпатију. Када би свако дефинисао појмове на свој начин, не бисмо могли да се споразумемо.

Tema je zanimljiva i šteta je što ima mnogo spam postova i ćaskanja.

Šta mislite, zašto postoje te podele među muškarcima ( alfa, beta..sigma.. ) i među ženama ( alfa, beta..omega ) ?

Koliko podele mogu da pomognu, a koliko da odmognu onima koji traže srodnu dušu, npr 🙂

Šta se dešava ako neka žena ima osobine alfe i omege na primer, i ukoliko je neki muškarac malo više sigma ali i delom alfa muškarac?

I poslednja pitanja: Zašto je ova tema otvorena baš na psihologiji?

Zašto mešate astrologiju i poznate ljude, mislim ovde na tebe @analiticki 12

Jednom ili dva puta sam te već molila putem pp da ne mešaš astrologiju sa psihologijom, sada te i javno molim.

Pisaću kasnije još.

Poslednja izmena:
Mislim da smo iscrpli temu.
Naravno

Nemoj mene, pliz. Ovde ima mnogo zaslužnijih tvojih očnjaka. :mrgreen: Oprostićeš mi što sam ti ukrala malo muške pažnje.
Kad ti se slegnu utisci, razumećeš da je to bila autoironija. U stvari ironija od autoironije, hehe
Zaebavaš sebe, ali ironijom uzvratiš na zaebavanje sebe pa ispadne da ipak govoriš istinu. Razumeš :)

P.S. Vratiću ti ovu malu pozajmicu
Ja svoje dugove uvek vraćam :D

Jao stigla Džudi :sad2:
Brišem
:metla:
(sad sam stvarno kriva, priznajem)
Važi Lule, putuj. Bitno da ti praviš "autorske" strane na koje niko ne zalazi. Nisi naivna i bez putera kao što želis da izgledaš. Ali jos uvek se ne poznajemo. Sa ujedom je šala.

Tema je zanimljiva i šteta je što ima mnogo spam postova i ćaskanja.

Šta mislite, zašto postoje te podele među muškarcima ( alfa, beta..sigma.. ) i među ženama ( alfa, beta..omega ) ?

Koliko podele mogu da pomognu, a koliko da odmognu onima koji traže srodnu dušu, npr 🙂

Šta se dešava ako neka žena ima osobine alfe i omege na primer, i ukoliko je neki muškarac malo više sigma ali i delom alfa muškarac?

I poslednja pitanja: Zašto je ova tema otvorena baš na psihologiji?

Zašto mešate astrologiju i poznate ljude, mislim ovde na tebe @analiticki 12

Jednom ili dva puta sam te već molila putem pp da ne mešaš astrologiju sa psihologijom, sada te i javno molim.

Pisaću kasnije još.
Mislim da je retko ko samo jedno. Ima kombinacija. A gde da bude otvorena nego na psihologiji? I kakva srodna duša? Ko još veruje u to? 🙂

Mislim da smo iscrpli temu.
Važi Lule, putuj. Bitno da ti praviš "autorske" strane na koje niko ne zalazi. Nisi naivna i bez putera kao što želis da izgledaš. Ali jos uvek se ne poznajemo. Sa ujedom je šala.
Čemu ti navodnici, jesi li pročitala? Toliko je dobro da misliš da lažem :mrgreen:

Hoćeš da otputujem a da tvoje omalovažavanje mene (ničim zasluženo, jer sam ti ukrala mušku pažnju, našalila se singularitetom? ) ostane, jel?

Jel ti čitaš napisano ili slušaš samo sebe. Napisala sam autoironija + ironija, znači da tu ima doze zaebancije na sopstveni račun. A ti si to iskoristila da je potvrdiš. Ali tvoje je stvarno.
Pazi, čovek ima pravo da bude autoironičan, on koliko god bio nevoljen, jadan i svestan toga ipak sebe voli. I ne misli baš tako. Ili veruje da to nije istina. Ali kad tako nešto kaže drgi, onda je to veoma ružno jer ti mene sigurno ne voliš (u nekoj dubini duše) Zamisli kažeš nekom - Niko te ne voli, i to pred auditorijumom.
Jer si se uvredila. Zbog čega?
Tvoja sumnja da sam ja zaslužila tako nešto ti daje pravo na to?
Jer nisi sigurna da li te peckam?
Zamisli da svako napiše sve šta mu se učini o nekom, a?

Čemu ti navodnici, jesi li pročitala? Toliko je dobro da misliš da lažem :mrgreen:

Hoćeš da otputujem a da tvoje omalovažavanje mene (ničim zasluženo, jer sam ti ukrala mušku pažnju, našalila se singularitetom? ) ostane, jel?

Jel ti čitaš napisano ili slušaš samo sebe. Napisala sam autoironija + ironija, znači da tu ima doze zaebancije na sopstveni račun. A ti si to iskoristila da je potvrdiš. Ali tvoje je stvarno.
Pazi, čovek ima pravo da bude autoironičan, on koliko god bio nevoljen, jadan i svestan toga ipak sebe voli. I ne misli baš tako. Ili veruje da to nije istina. Ali kad tako nešto kaže drgi, onda je to veoma ružno jer ti mene sigurno ne voliš (u nekoj dubini duše) Zamisli kažeš nekom - Niko te ne voli, i to pred auditorijumom.
Jer si se uvredila. Zbog čega?
Tvoja sumnja da sam ja zaslužila tako nešto ti daje pravo na to?
Jer nisi sigurna da li te peckam?
Zamisli da svako napiše sve šta mu se učini o nekom, a?
Zašto te je to toliko pogodilo?

Mislim da je retko ko samo jedno. Ima kombinacija. A gde da bude otvorena nego na psihologiji? I kakva srodna duša? Ko još veruje u to? 🙂

Tema je mogla da se otvori na ptf-u " Ljubav i sex" ali je sada ovde i ostaje ovde.🙂

Verujem da postoje srodne duše. One ne moraju nužno da budu emotivni partneri, ali se obično te reči "srodna duša" odnose na emotivnu vezu.

Verovatno bi bilo dobro razviti priču u nekom smeru? To je ideja? Ili malo više iskoristiti u praksi?

Mogla bi tema da se proširi na te kombinacije alfa+sigma i alfa+omega, ali, za početak prvo linkovi do dva teksta

https://muskarci.rs/sigma-muskarci/

https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/alfa-beta-gama-delta-sigma-omega-zena---824952.html

Koliko kombinacije muškaraca alfa+sigma utiču na tog nekog X muškarca? Na njegov život u celini?

Kako i koliko kombinacija kod žena delta+sigma+omega utiču na neku Y ženu?

Mislim da svako od nas nije isključivo alfa ili omega..imamo osobine i alfe i omege, i alfe i sigme-kada su u pitanju muškarci.

Ili je možda najlakše deliti se samo na dobre i loše ljude?

Tema je mogla da se otvori na ptf-u " Ljubav i sex" ali je sada ovde i ostaje ovde.🙂

Verujem da postoje srodne duše. One ne moraju nužno da budu emotivni partneri, ali se obično te reči "srodna duša" odnose na emotivnu vezu.

Mogla bi tema da se proširi na te kombinacije alfa+sigma i alfa+omega, ali, za početak prvo linkovi do dva teksta

https://muskarci.rs/sigma-muskarci/

https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/alfa-beta-gama-delta-sigma-omega-zena---824952.html

Koliko kombinacije muškaraca alfa+sigma utiču na tog nekog X muškarca? Na njegov život u celini?

Kako i koliko kombinacija kod žena delta+sigma+omega utiču na neku Y ženu?

Mislim da svako od nas nije isključivo alfa ili omega..imamo osobine i alfe i omege, i alfe i sigme-kada su u pitanju muškarci.

Ili je možda najlakše deliti se samo na dobre i loše ljude?
Da. Dobra pitanja.

Back