Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miloševićevi siročići uglavnom nemaju lepo mišljenje o Titu, a sam pokojni gazda im je bio jedan od glavnih igrača u rušenju najvažnijih Titovih tekovina. Da je Tito bio živ, on bi s takvim stavovima završio na Golom.BG5:Kome da verujem
Zoranu Djindjicu koji je uvek tvrdio da je Broz NEGATIVAC
![]()
ili da verujem Milosevicevoj SPS koja tvrdi da je Broz pozitivac?
nesha taxista:Miloševićevi siročići uglavnom nemaju lepo mišljenje o Titu, a sam pokojni gazda im je bio jedan od glavnih igrača u rušenju najvažnijih Titovih tekovina. Da je Tito bio živ, on bi s takvim stavovima završio na Golom.
Zakleli li se"... i da ću ako zatreba...." pa sve posle olinjali, napuštili staze i zalutalihektorius:Ostao bi samo Stambolic i mozda jos par njih...
pumps:DA se ja pitam... mi, ili..huh, ma ne neko drugi nego BASH MI, Crnogorci sa foruma, mogli bi pokrenuti formiranje neke nove drzave, zajednichke, sastavljene od SVIH BIVSHIH naroda i narodnosti SFRYugoslavije.
monti7-krstas:Zakleli li se"... i da ću ako zatreba...." pa sve posle olinjali, napuštili staze i zalutali
Ni danas nije više lična zakletva ono što,-- nikad nije ni bila![]()
![]()
pumps:a, znam ja da je teshko... nego BUDALE ne treba o tome ni da pitamo, jer DEMOKRATIJE NE POSTOJI.
Zashto da budale vladaju svijetom, zar ne?
Mislim da bi trebalo nas nekoliko PAMETNIH Crnogoracam Srba, Hrvata, Boshnjaka... uzmemo sve u svoje ruke, pa ....kud puklo da puklo.
Onda će mo za tebe jednu gajbupumps:Pijem... ali mi nekako najvishe lezi Pivo![]()
monti7-krstas:hektorius, Архангел i ja počeli o nekoj lozi dolje kod nas pod lozom... Piješ domaću lozu?![]()
hektorius:Hej Kumpel, pa kad cemo mi da nazdravimo?
pumps:ma nekada je mogla i gajba da padne za par sati... sada je dovoljno i 10 boca - ZIDARSKIH !
pumps:I 'zidari" i pivo....
Pivom se nazdravlja na "zidarskim" skupovima.. Bez zez.
monti7-krstas:Još smo na izradi projekta Kamerad. Do otvaranja zidarskih pivskih boca važi samo Sokratesova dijalektiva. Posle...
Što vele Prusi: Gut geplant halb gelungen, ili našiobar plan pola uspjeha.