Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BG5:
Kome da verujem

Zoranu Djindjicu koji je uvek tvrdio da je Broz NEGATIVAC

Zoran_Djindjic.jpg

ili da verujem Milosevicevoj SPS koja tvrdi da je Broz pozitivac?
Miloševićevi siročići uglavnom nemaju lepo mišljenje o Titu, a sam pokojni gazda im je bio jedan od glavnih igrača u rušenju najvažnijih Titovih tekovina. Da je Tito bio živ, on bi s takvim stavovima završio na Golom.

nesha taxista:
Miloševićevi siročići uglavnom nemaju lepo mišljenje o Titu, a sam pokojni gazda im je bio jedan od glavnih igrača u rušenju najvažnijih Titovih tekovina. Da je Tito bio živ, on bi s takvim stavovima završio na Golom.

Ostao bi samo Stambolic i mozda jos par njih...

DA se ja pitam... mi, ili..huh, ma ne neko drugi nego BASH MI, Crnogorci sa foruma, mogli bi pokrenuti formiranje neke nove drzave, zajednichke, sastavljene od SVIH BIVSHIH naroda i narodnosti SFRYugoslavije.

Koga ba vi ovdje krnjite,sta vi ba znate o nekoj"nigdje veze dikature"...Procitate neku glupost pa je neegzaktno prezentujete ovdje u obliku lazi...prosipate demagogiju zivu..fakt me nervirate..Dok je Tita bilo bilo je i satisfakcije i suzivota..a sada pudlice jebajite se sa ovakvim nacinom zivota,volite nacionalizam razvijate ga **** vas oN:

pumps:
DA se ja pitam... mi, ili..huh, ma ne neko drugi nego BASH MI, Crnogorci sa foruma, mogli bi pokrenuti formiranje neke nove drzave, zajednichke, sastavljene od SVIH BIVSHIH naroda i narodnosti SFRYugoslavije.

Nešto slično sam dolje sa nekima u Dubrovnik dosta dugo lamentira.
Poče jedan sa Konavla: "Što nam ovo sve trebaše......" i ode sanjarija koja na kraju i poprimi oblike ovog tvojeg razmišljanja.
p.s.
"Može li biti da se bajram i božić na jedan isti dan slave?", pita hrišćanin muslimana.
"Može, no ti i ja nećemo" veli mu musliman.

a, znam ja da je teshko... nego BUDALE ne treba o tome ni da pitamo, jer DEMOKRATIJE NE POSTOJI.
Zashto da budale vladaju svijetom, zar ne?
Mislim da bi trebalo nas nekoliko PAMETNIH Crnogoracam Srba, Hrvata, Boshnjaka... uzmemo sve u svoje ruke, pa ....kud puklo da puklo.

pumps:
a, znam ja da je teshko... nego BUDALE ne treba o tome ni da pitamo, jer DEMOKRATIJE NE POSTOJI.
Zashto da budale vladaju svijetom, zar ne?
Mislim da bi trebalo nas nekoliko PAMETNIH Crnogoracam Srba, Hrvata, Boshnjaka... uzmemo sve u svoje ruke, pa ....kud puklo da puklo.

hektorius, Архангел i ja počeli o nekoj lozi dolje kod nas pod lozom... Piješ domaću lozu? ;)

pumps:
I 'zidari" i pivo....

Pivom se nazdravlja na "zidarskim" skupovima.. Bez zez.

Znam. Moj prijatelj, Pietro Giuseppe Virginio porijeklom iz Italije je u Berlin za četiri četvrti zadužen da odobri sve građevinske i dozvole i odobrenje za puštanje u promet istih. Ima jedna svečanost koja se zove "Richtfest" (kad se krov podigne). Samo se pivom nazdravlja ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back