otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
hektorius:Budite mi svi zdravo devojke, ja odo sa mojom Ulrike und company na party, tschussle... :wink:
ajde ljepo se provedite,,,i zapjevaj jednu onako od srca i za mene..
i pozdravi urlike...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hektorius:Budite mi svi zdravo devojke, ja odo sa mojom Ulrike und company na party, tschussle... :wink:

otkacena slavonka:ajde ljepo se provedite,,,i zapjevaj jednu onako od srca i za mene..![]()
i pozdravi urlike...![]()

hektorius:To nisu Srbi, to su cetnici a oni su najveca sramota za Srbe.
Inace, evo ih u mirno vreme, na godisnjem :
![]()
slavonija:rekla sam i Srbi
iako govana ima i na nasoj strani

south:''druze tito..ljubicice bela..''![]()
![]()
![]()

Da da , jedno prase bez ušiju !otkacena slavonka:ma vidim ja da cu na kraju morati to prase sama da pojedem... :-D
DOBROSTOJECI:Da da , jedno prase bez ušiju !
otkacena slavonka:ne tu
onu
u ime svih nas iz 70 i neke
za zakletvu titu ja spevala sam stih
ne spominjem proslost ni bitke daleke
jer rodena sam tek posle njih....![]()

Pazim ! Zato i plaćam bodigarda !otkacena slavonka:vidim ja da ti ne mozes bez mene...stalno se kacis...pazi da tebi netko usi ne izvuce.. :wink:

DOBROSTOJECI:Pazim ! Zato i plaćam bodigarda !![]()
otkacena slavonka:ne diraj mi hektora...nista sto ti kazes ne moze vise promijeniti moju sliku o njemu...osim toga sta imas protiv kozarackog kola
![]()
otkacena slavonka:pozz svima..koliko vas ima...idem ja po jednu porciju prave ljubavi...vidim od vas nista...![]()
south:kad trazis drugove..tako ti je![]()
otkacena slavonka:hahahaa.. :wink: drugova nikad dosta...a ni ljubavi... :wink:
DOBROSTOJECI:Pazim ! Zato i plaćam bodigarda !![]()
Ma jok , mudo standardno , sa malo više (nasleđene) love . I volim da čitam stare A.Fordove !RINGEBG:Xaxa,Dobrostojeci ti mora da si neko veliko mudo kad imas bodigarda?!![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj mnogo da citas stripove,iskvarice te.
DOBROSTOJECI:Ma jok , mudo standardno , sa malo više (nasleđene) love . I volim da čitam stare A.Fordove !

SANDRINAbg:Al' repić je moj...![]()
Mitke može dobiti samo nogicu...![]()
DOBROSTOJECI:A meni ?
Pa da .Ne znam da li konzumiraš krmetinu , al si počeo da deliš........adem_ks:
jel to mene ....