Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
south:
pa..sa drugaricama..uvek :lol:

Eto vidiš kako je to lako, a i ne boli.. :wink: :lol: :lol:

Nego, 'ajde ako promenimo naziv teme u " Kafana kod Tita"??? :shock:

Baš bi bilo super...ja koliko vidim postavljač teme se više i ne pojavljuje... :?

Kod koga da urgiramo...jel' kod Jominija? :lol:

SANDRINAbg:
Eto vidiš kako je to lako, a i ne boli.. :wink: :lol: :lol:

Nego, 'ajde ako promenimo naziv teme u " Kafana kod Tita"??? :shock:

Baš bi bilo super...ja koliko vidim postavljač teme se više i ne pojavljuje... :?

Kod koga da urgiramo...jel' kod Jominija? :lol:

nemoj..
ko ce hektora da trpi posle na 20 stranica :lol: :lol:

adem_ks:
jel se bre to meni cini ili vi hmmm... ma jok sigurno mi se ucinilo, ne bi ste vi to meni i mojoj sandrici ...

Pa di si ti meni zlato moje..? 8-) 8-)

Svima sam objasnila kak'i si ti kad daš besu i Hektor mi više ne poklanja ruže, da znaš... :oops: 8-) :razz: :razz:

Gospodo svi oni koji su ziveli pod Titom, znaju da im je bilo bolje nego mojoj generaciji danas.. Imali su plate, radna mesta, bili su priznata i postovana drzava i nacija, imali NAJPRIZNATIJI PASOS NA SVETU, mogli da putuju gde zele, skole su funkcionisale, sve je funkcionisalo. Pa sta onda ako je bio diktator? Bio je odlican diktator. Jedino je smetao raznim borcima za ljudska prava, i slobodu. Mozete slobodno da ga pljujete. I naravno svako ko je hteo da radi mogao je da zaradi POSTENIM RADOM!!!! Nije bilo korupcije na fakultetima.
E onda kad je Tito umro i kad su prestali kurcevi da vam se dizu, kad ste se pozenili, onda ste resili malo da ratujete ili citaj da malo poravnjate racune. Pa sto ih gospodo niste poravnjavali tada? Nego ste ih poravnjavali ali preko ledja mene i moje generacije. Mi smo imali katance na skolama, rat, bombardovanje, sankcije, mi smo ti koji ne mozemo da dobijemo vize ili nemamo finansijska sredstva da malo vidimo svet. Nama su na fakultetima profesori korumpirani.

Jel i dalje mislite da vam je pod Titom bilo lose?

Luciferko:
Gospodo svi oni koji su ziveli pod Titom, znaju da im je bilo bolje nego mojoj generaciji danas.. Imali su plate, radna mesta, bili su priznata i postovana drzava i nacija, imali NAJPRIZNATIJI PASOS NA SVETU, mogli da putuju gde zele, skole su funkcionisale, sve je funkcionisalo. Pa sta onda ako je bio diktator? Bio je odlican diktator. Jedino je smetao raznim borcima za ljudska prava, i slobodu. Mozete slobodno da ga pljujete. I naravno svako ko je hteo da radi mogao je da zaradi POSTENIM RADOM!!!! Nije bilo korupcije na fakultetima.
E onda kad je Tito umro i kad su prestali kurcevi da vam se dizu, kad ste se pozenili, onda ste resili malo da ratujete ili citaj da malo poravnjate racune. Pa sto ih gospodo niste poravnjavali tada? Nego ste ih poravnjavali ali preko ledja mene i moje generacije. Mi smo imali katance na skolama, rat, bombardovanje, sankcije, mi smo ti koji ne mozemo da dobijemo vize ili nemamo finansijska sredstva da malo vidimo svet. Nama su na fakultetima profesori korumpirani.

..................................

Prilozi

• imagesaa.jpeg
    imagesaa.jpeg
    2,5 KB · Pregleda: 31
Još samo da sazovemo upravni odbor, a to smo mi svi i samoupravno da joj promenimo namenu i eto...imamo svoju, Titovu kafančugu...di ćeš lepše mesto..? :oops: 8-) :lol:

Luciferko:

Naravno da misle. Nazalost, po svim merilima i statistikama ispada da smo mi Srbi u proseku najveci mazohisti u istoriji covecanstva, doziveli smo najvece tragedije 90-tih od WW2, pa opet, po nekim specijalnim RADIKALSKIM metodama merenja i ocenjivanja ispada da nam TEK sad cvetaju ruze. Upalilo se konacno svetlo! NATO svetlo 99-e!! :shock:
Mislim, Hrvati danas zive 1000x bolje od nas, i opet kazu (puno njih) da im je bilo bolje za vreme Tita.
Bosanci i dan danas pustaju sirenu 4 maja u 15:05 casova, a oni su, realno gledajuci, najveci gubitnici, opkolili ih "zveri" sa svih strana u onim enklavama.
*ebem ti ja te ljude koji velicaju cetnike, monstrume koji su vlastiti narod, zene, decu i starce zive spaljivali u crkvama, a u isto vreme se kleli u Boga, dobili oruzje od partizana pa tim oruzjem ih napali s ledja.
A London izvestava o "pobedama" cetnika protiv okupatora, pobedama koje pripadaju SAMO partizanima.

I onda se cude zasto je Tito streljao Drazu, pored ustasa najveci krvnik Srba.

hektorius:
Bosanci i dan danas pustaju sirenu 4 maja u 15:05 casova, a oni su, realno gledajuci, najveci gubitnici, opkolili ih "zveri" sa svih strana u onim enklavama.
*ebem ti ja te ljude koji velicaju cetnike, monstrume koji su vlastiti narod, zene, decu i starce zive spaljivali u crkvama, a u isto vreme se kleli u Boga, dobili oruzje od partizana pa tim oruzjem ih napali s ledja.
A London izvestava o "pobedama" cetnika protiv okupatora, pobedama koje pripadaju SAMO partizanima.

I onda se cude zasto je Tito streljao Drazu, pored ustasa najveci krvnik Srba.

Не само што си комуњарски патолошки лажов - него си изгледа и потпуно луд....

ако мислиш да преко ИП адресе припадници СЧП не могу да те пронађу и у Швабији, грдно се
вараш...... :lol: :lol: :lol:

hektorius:

e moj hektore... :evil:
od prvog dana sam verovao da si laznjak ...da si neko sa strane..
i sta kazes ''balijske i ustaske rane'' ??:shock:

ziveo internet za sve vas,...kao ti:twisted:
ovde se iskljucujem iz ove teme...
a mozda i iz svega ovoga... :|
nikako da se naviknem na laz,foliranje i glumu :evil:

vozdra

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back