Ч
ЧИЧА ДРАЖО
Gost
РАВНА ГОРА ПУНА МИТРАЉЕЗА
ДОБИО ИХ ДРАЖО ОД ЕНГЛЕЗА!
ДОБИО ИХ ДРАЖО ОД ЕНГЛЕЗА!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djesi djenis:I jedan i drugi su nas debelo zaebali
Anonymous:DOK JE TITO BIO ZIV NIKO NIJE SMIJO TAKO DA PRICA. VOLIO BIH DA SAM VAS TADA VIDIONE HVATA SE ZA NAS BLAT TIO SIJA KAO ZLATOAKO HAOCES SLICNIH STIHOVA IMAM CITVU KNJIGU CEGEVARA
ops: S obzirom na nivo pismenosti, treba mozda pomisliti da neki nenarodni element udruzen sa velikosroskim cetnickim provokatorima sve pokusava ne bi li umanjio znacaj narodnooslobodilacke borbe i omalovazio socijalisticko samoupravljanje, kao i svetli lik i delo najveceg sina nasih naroda (i narodnosti)
) CITAVU JEDNU KNJIGU ! ne znamo samo koju i ko je autor, al' sad ko mari za sitnice...

Slažem se.Ako pogledaš malo unazad videčeš da uglavnom sami sebe za*ebemo,nama ne treba niko da bi se uništiligost334:E, kad bi Srbi prestali da se trve medjusobno.
Da li smo toliko glupi da se samo svadjamo i jos uvek delimo na cetnike i partizane. Zasto se ne osvrnemo i shvatimo da to nikud ne vodi. Pogledajte Hrvate i kod njih je bilo komunista i ustasa, ali su i jedni i drugi radili za dobro Hrvatske, a mi se i dalje bijemo kao debili neshvatajuci da nas to nikud ne vodi. :wink:

cegevara:skenderbeg:TITO, naravno pa kako mozes da spominjes drazu, pa on je bio napast za srbski narod..
Pise se srpski, druze skenderu. Cisto da znas pismo koje koristis...
...NE,NE...super je napisao......pravi OBRAZovac....
...
...a koristi, naravno, pismo drzave u kojoj zivi......
Ejpril:Preporu?ujem knjigu "NOVA ISTORIJA SRPSKOG NARODA"
priredio Dušan T. Batakovi? autori Dušan T. Batakovi? Milan St. Proti? Nikola Samardži? Aleksandar Foti?
Da je Bozijom voljom pobedio Cetnicki (Ravnogorski) pokret svog ovog sr..a posle '45 pa do danas ne bi bilo. Inace za vasu informaciju reformom SRBSKOG jezika '48 od strane KPJ srBski jezik je postao srPski srPi moji dragi.