Evo da i ja dam doprinos temi , tacnije blam mog najboljeg druga za pocetak:
Tad sam bio u 3 srednje, i prva 4 casa tog dana imali praksu a drug nekako obradio profesora da pusti mene i njega ,kao mora kuci kljuc sestri da ponese. Pusti nas on i mi odemo u jedan kafic pored skole i drug pije votku a ja pivo. Popijemo tri ture, raspolozenje uhvatilo njega,oce da casti, ali narucuje njemu dupli votku a mene pivo. Posto je on brzo pio kasnije je on narucivao dvije ture duple votke nasprem meni jednog piva. I osdjedimo mi tu 2-3 sata, bila dobra muzika , ja svaki cas u wc

a on poceo da pije i moje pivo

. Srecom doslo vrijeme za 5 cas - sociologija. Profesorica starija zena ,voli da bude sve po njenom i ne voli pricu na cas

. Ustanemo mi da odemo na cas , drug se tetura ali moze na noge da stoji , ja isto pjan ali mogu se kontrolisat i znam sta radim tako da je najbitnije bilo to . Udjemo na cas , on jedva doceka da sjedne . E sad blam

. Drug sjedi do mene u klupu i kako pise lekciju , malo pise pa rokne glavom na svesku i komira se. Ja ga brze bolje za vrat pa ga vrati u normalnom polozaju na stolicu

, tako 2-3 puta a vazda kad baci glavu na klupi cuje se udarac. Svi u odeljenju vide o cemu se radi ali svako cuti. Posle jednig drugovog zabacaja okrene se profesorica i rece:
"Ko je to lupio?"
A drug skoci i povisenim tonom:
"Ja sammmmmm"
Profesorica otvara dnevnik da ga zapise i kaze mu da izadje napolje.
A drug lagano:
-"Necu"
Za to vrijeme ja ga guram sa stolice da se ustane i ode,oce profesorica direktora zvat pa ce zvek nastat. A drug korpulentan pa dzabe svi pokusaji.
Profesorica mu rece:
"Napusti cas i javices se direktoru dolje"
Ustade on nekako ali pade stolica

. Krenu da ide a pravi osmice , srecom profesorica ga zapisuje u dnevnik pa ga ne vidi.
I drug tako iz jedne osmice ulijece na vrata i umjesto da im prvo otvori on pravo u njih

Posto su vrata bila limena to je lupilo bas jako . Izadje on nekako . Na kraj casa trazim ja njega i nadjem ga na prizemlju kod dezurnih ,sjeo za njihovu klupu i spava

Uvece zovem ja njega i pricam mu sto je bilo a on:
"Ma kakvi ,ne lazi ,nisam ja to radio,sta je tebi"

U skolu smo ga jedno mjesec dana zvali "Nisam ja"