Tinejdzerske luudo provedene noci,pijancenja i blamovi nastali povodom toga

da znas da jesu , i ja i ako imam 17 god. lepse sam se zabavljao pre 3-4 godine , nekako bilo bolje drustvo, sada brate svi neki ufurani ,neam pojma ,npr , pre 2-3 nedelje izlazim sa drugarom , sednemo za stoom , popijemo 3-4-5 pica , ne bitno koliko , i nakon izvesnog vremena on opusteno ide sa drugim za stolom , sa drugim drustvom, boli ga dupe ..A sa njim sam odrastao , celi smo zivot bili zajedno..

e bas je kreten

potpisujem,potpisujem!!! ja se plasim da ce jednog dana i moje drustvo tako da se raspadne,da ce neko koga poznajem ceo zivot posle biti kao neko koga ni ne znam....:neutral:

to se desava...

meni se to desilo sa drustvom iz osnovne,u pocetku se druzite sto vise mozete,ali kada se putevi razilaze,nazalost,jako je tesko odrzati to prijateljstvo onakvo kakvo je i bilo...

desice se opet sa pojedincima iz srednje,nedostajace mi...but life goes on :)

a ionako najbitniji ostaju

Evo da i ja dam doprinos temi , tacnije blam mog najboljeg druga za pocetak:

Tad sam bio u 3 srednje, i prva 4 casa tog dana imali praksu a drug nekako obradio profesora da pusti mene i njega ,kao mora kuci kljuc sestri da ponese. Pusti nas on i mi odemo u jedan kafic pored skole i drug pije votku a ja pivo. Popijemo tri ture, raspolozenje uhvatilo njega,oce da casti, ali narucuje njemu dupli votku a mene pivo. Posto je on brzo pio kasnije je on narucivao dvije ture duple votke nasprem meni jednog piva. I osdjedimo mi tu 2-3 sata, bila dobra muzika , ja svaki cas u wc :lol::lol::lol: a on poceo da pije i moje pivo :lol: . Srecom doslo vrijeme za 5 cas - sociologija. Profesorica starija zena ,voli da bude sve po njenom i ne voli pricu na cas :lol: . Ustanemo mi da odemo na cas , drug se tetura ali moze na noge da stoji , ja isto pjan ali mogu se kontrolisat i znam sta radim tako da je najbitnije bilo to . Udjemo na cas , on jedva doceka da sjedne . E sad blam :lol::lol: . Drug sjedi do mene u klupu i kako pise lekciju , malo pise pa rokne glavom na svesku i komira se. Ja ga brze bolje za vrat pa ga vrati u normalnom polozaju na stolicu :lol: , tako 2-3 puta a vazda kad baci glavu na klupi cuje se udarac. Svi u odeljenju vide o cemu se radi ali svako cuti. Posle jednig drugovog zabacaja okrene se profesorica i rece:
"Ko je to lupio?"
A drug skoci i povisenim tonom:
"Ja sammmmmm"
Profesorica otvara dnevnik da ga zapise i kaze mu da izadje napolje.
A drug lagano:
-"Necu"
Za to vrijeme ja ga guram sa stolice da se ustane i ode,oce profesorica direktora zvat pa ce zvek nastat. A drug korpulentan pa dzabe svi pokusaji.
Profesorica mu rece:
"Napusti cas i javices se direktoru dolje"
Ustade on nekako ali pade stolica :lol: . Krenu da ide a pravi osmice , srecom profesorica ga zapisuje u dnevnik pa ga ne vidi.
I drug tako iz jedne osmice ulijece na vrata i umjesto da im prvo otvori on pravo u njih :lol::lol::lol:
Posto su vrata bila limena to je lupilo bas jako . Izadje on nekako . Na kraj casa trazim ja njega i nadjem ga na prizemlju kod dezurnih ,sjeo za njihovu klupu i spava :lol::lol:

Uvece zovem ja njega i pricam mu sto je bilo a on:
"Ma kakvi ,ne lazi ,nisam ja to radio,sta je tebi" :lol:
U skolu smo ga jedno mjesec dana zvali "Nisam ja" :lol:

:lol::lol:A mogu da zamislim kako je bilo ...

Ne mogu da verujem da se sav provod sveo samo na opijanje...
Piju deca od 13,14 godina,sta ce tek raditi kad budu imali 18...

eto vidis ja ne pijem, a u petak punim 14.... lolz

nego, imam drugaricu koja ideu VIII5 i zivi u stanu iznad mene, koja pije... jednom se napila i zvala me sa balkona i skontala sam da je toliko pijana, da sam u jednom trenutku pomislila na najgore... ali stari joj je tada naisao i... znate kraj...

eto vidis ja ne pijem, a u petak punim 14.... lolz

nego, imam drugaricu koja ideu VIII5 i zivi u stanu iznad mene, koja pije... jednom se napila i zvala me sa balkona i skontala sam da je toliko pijana, da sam u jednom trenutku pomislila na najgore... ali stari joj je tada naisao i... znate kraj...
Goje si ti god?

Evo i ja nikad chasu pica nisam popio a nudili su mi a imam 13:lol:

Budes pijan ko zemlja,mislis da si faca,svi ti se dive jer pravis budalu od sebe,a ustvari zabavljas svojim glupiranjem sve oko sebe,stvaras materijal za ogovaranje...
Da. Napraviš boodalu i zabavljaš društvo koje plus još i hoće da te još više napije.
Zato i nemam nameru da pišem šta sam sve radio u cirka stanju, ne vidim zašto bih se hvalio time.
Btw, glupo je.

Ludo provedene noci mogu biti i bez pijancenja!Ja se odlicno provodim i bez kapi alkohola,tako da se nikad ne blamiram!
To i jeste fora!Budes pijan ko zemlja,mislis da si faca,svi ti se dive jer pravis budalu od sebe,a ustvari zabavljas svojim glupiranjem sve oko sebe,stvaras materijal za ogovaranje...

pametno,pametno...nema sta...

Back