Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
11441_1244734965146_1432556026_30691823_1904773_n.jpg

ovog debila desno sam nekoliko puta video u gradu,kakav pacenik :rotf::rotf:

Heheh...........zanimljiva tema..... :klap: Pa kod mene je stvar ovakva:
Ja kao da nisam tipican tinejdzer....ne znam,nisam u nekom svom tripu ili tako slicno....:think: Pa ja se vise oblacim nekako zenstveno,ako me razimete.... :hvala: Obozavam suknje (ne mini,vec do kolena,onako normalne ili maksi suknje :heart: ),tako nekakve slatke majcice......samo sto u skoli ne volim da nosim suknje,jer su decaci vrlo neprijatni i nevastpitani ( :roll: ) .....ne znam,svi mi kazu da se ponasam i oblacim kao neka dama heh :lol: :hvala: ( a meni lepo :lol: :mrgreen: ).....ionako sam zavrsila muzicku skolu,a sad idem i na solo pevanje,pa valjda i to utice na moje ponasanje,ali sam od malena ovakva.....imam takav stav kao neka dama ili slicno.....i to mi se bas dopada.... :super: :mrgreen:
A one pankerke,rokerke,emo ,ili one koje dodju u skolu u mini suknjici i nasminkane i nalickane mi se uopste ne dopadaju :roll: (bez uvrede nekom) Ne znam,nekako nije za mene......a ni za moje oci....imam par drugarica koje se tako ponasaju i oblace,i ni malo mi se ne dopada......vise volim damski stil..... :hvala:

Meni se sviđa ovo. Imam i ja nekad te faze, mada uglavnom ne idem takva u školu, samo u grad i kad sam kući. Nekako ja to ne bih nazvala damski već ženstveno. :)

Back