JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
ovog debila desno sam nekoliko puta video u gradu,kakav pacenik

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovog debila desno sam nekoliko puta video u gradu,kakav pacenik![]()
U kom gradu...![]()
bas zanimljiv decko...u ns-u
ma prsotina od deteta
stoooooo?
ovog debila desno sam nekoliko puta video u gradu,kakav pacenik![]()
Hoću i ja da ga vidim!
A on i Papaja, ludaci neviđeni.![]()
koji sam ja kralj lik sa foruma me stalkuje po gradu +D
pazi ko je prsotina =D *FAMOUS*
Heheh...........zanimljiva tema.....Pa kod mene je stvar ovakva:
Ja kao da nisam tipican tinejdzer....ne znam,nisam u nekom svom tripu ili tako slicno....Pa ja se vise oblacim nekako zenstveno,ako me razimete....
Obozavam suknje (ne mini,vec do kolena,onako normalne ili maksi suknje
),tako nekakve slatke majcice......samo sto u skoli ne volim da nosim suknje,jer su decaci vrlo neprijatni i nevastpitani (
) .....ne znam,svi mi kazu da se ponasam i oblacim kao neka dama heh
![]()
( a meni lepo
![]()
).....ionako sam zavrsila muzicku skolu,a sad idem i na solo pevanje,pa valjda i to utice na moje ponasanje,ali sam od malena ovakva.....imam takav stav kao neka dama ili slicno.....i to mi se bas dopada....
![]()
![]()
A one pankerke,rokerke,emo ,ili one koje dodju u skolu u mini suknjici i nasminkane i nalickane mi se uopste ne dopadaju(bez uvrede nekom) Ne znam,nekako nije za mene......a ni za moje oci....imam par drugarica koje se tako ponasaju i oblace,i ni malo mi se ne dopada......vise volim damski stil.....
![]()
To može izgledati lepo...
![]()
...ali može biti i grozno.
![]()
Ortak, nemas uvid u moj zivot.Jeste, bilo je dana i kada je zivot bio sranje.I jeste, imam AirMax, ali dali to znaci da neznam sta je geto?Odkad je patika simbol za neciji zivot?![]()
koja si ti pozerchina...aj mi reci gde si ti to video geto?
i btw..pishe se DA LI, NE ZNAM i OD KAD...nema na chemu![]()
idi valjaj se kod porte...
![]()
Poznat mi je vaj skroz desno. Mislim da ga il' znam, il' da ga jako često vidjam. Čim sam ga upamtila. xD