Feniks308 II
Domaćin
- Poruka
- 3.228
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iako pitanje nije upućeno meni,moram da kažem...MEGALOL!![]()
S tobom se ne vredi raspravljati...Ponasas se kao da si imao uvid u moj zivot...Ipak, jedno mi nije jasno...Zasto mislis da lazem kada kazem da sam odrastao na ulici?
Uličari nemaju keša ni 'leba da jedu,a o netu i da ne pričam.S tobom se ne vredi raspravljati...Ponasas se kao da si imao uvid u moj zivot...Ipak, jedno mi nije jasno...Zasto mislis da lazem kada kazem da sam odrastao na ulici?
Uličari nemaju keša ni 'leba da jedu,a o netu i da ne pričam.![]()
Ma samo mi se s*re od takvih"koji su život proveli na ulici,nikad izlazili iz bede i siromaštva i koje su odgajale kišne gliste"a 'vamo nose AirMax od 10 soma dinara.
Uličari nemaju keša ni 'leba da jedu,a o netu i da ne pričam.![]()
oblacim se onako kako mi se svidja..a opet normalno![]()
Ma samo mi se s*re od takvih"koji su život proveli na ulici,nikad izlazili iz bede i siromaštva i koje su odgajale kišne gliste"a 'vamo nose AirMax od 10 soma dinara.
Mico, jedno su beskucnici kojima je ulica dom, a drugo su one camuge koji zive od ulice tj. prodaju drogu na ulici i sl...oni koji ulaze u kucu samo da bi spavali i sl...
Znam da toga ima u grckoj, i to mnogo....
funny uz tebe sam.......
ja ne vidim razlog zashto ga prozivate...msm jeste malo pateticno...ali ipak....kako ti znash da nije tako...![]()
Stvarno...meni se cini da je dobar lik, i stvarno me ne zanima da li je istina ono sto govori...nemam nista od toga...![]()
uvek funny uvek......
a inache i meni se chini da nije losh..nzm shto su ga nesh napali...al ok..njihova stvar.....
Ja brate znam gde ima i za pet soma, pravi Air Max.a 'vamo nose AirMax od 10 soma dinara.
Znam kako ti je...Jaoj,kakve sam divne kapute merkala,crne i ljubicaste![]()