Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:D
А ти, болан, скачеш сам себи у уста:lol:

Ne, vec imam stvari i sa pijace, ali to su jasne stvari sa pijace, ne znam kako je u cacku i ostalim mestima, ali ovde ne mozes kupiti lazne nike ili tako nesto na pijaci. Barem ne na mojoj opstini, za ostale ne znam.
Uostalom glupo je da raspravljamo vise o ovome rekao sam sve sto sam imao.
Sto niko nece da pricamo o starkama? :P

Ne, vec imam stvari i sa pijace, ali to su jasne stvari sa pijace, ne znam kako je u cacku i ostalim mestima, ali ovde ne mozes kupiti lazne nike ili tako nesto na pijaci. Barem ne na mojoj opstini, za ostale ne znam.
Uostalom glupo je da raspravljamo vise o ovome rekao sam sve sto sam imao.
Sto niko nece da pricamo o starkama? :P

pa nema na chukarici, al ima na buvljaku..:lol:

pa meni jesu super...uopste mi nijesu neudobne kao sto kazes...ne znam stvarno kako da ti objasnim sto mi se svidjaju...nosim ih od 6 raz. osnovne...

Pa aj kapiram neka vezanost za te patike, nostalgija, to je ok. Imam i ja tako neke tripove, postujem to, ali ono ne treba vredjati tudje stilove, zbog nasih predrasuda. Ili ih mozemo jedino na objektivni nacin istaci neke nedostatke
eto recimo OBJEKTIVNI nedostatak air max tika, su sto se moze djon lako probusiti recimo na staklo, pogotovu ako imaju ceo djon vazdusni.
A starke su jako neudobne pogotovu ako trcis, ili se puno kreces..
Znas sta, msm da bi bilo cool kada bi uzela sledece patike jedne bas onako air max i probala ih! Mislim da bi odmah osetila razliku :ok:

Sad mi je tezina slikavati, ali slikacu ih jednom prilikom.

Imas ih sad u PG na svaki cosak,a i sad su jeftine, kad sam ih ja uzeo, nijesu bas bile toliko jeftine.

Nzm nisam widjao te addidas u sport impulsu ( gde obicno uzimam) aj obraticu paznju bas.
Razmisljam se ovih dana da kupim jedne addidas navodno su za rukomet, mada mi se mnogo svidjaju :D. videcu bas dal mogu da nadjem sliku pa da was pitam za misljenje xD.

Pa aj kapiram neka vezanost za te patike, nostalgija, to je ok. Imam i ja tako neke tripove, postujem to, ali ono ne treba vredjati tudje stilove, zbog nasih predrasuda. Ili ih mozemo jedino na objektivni nacin istaci neke nedostatke
eto recimo OBJEKTIVNI nedostatak air max tika, su sto se moze djon lako probusiti recimo na staklo, pogotovu ako imaju ceo djon vazdusni.
A starke su jako neudobne pogotovu ako trcis, ili se puno kreces..
Znas sta, msm da bi bilo cool kada bi uzela sledece patike jedne bas onako air max i probala ih! Mislim da bi odmah osetila razliku :ok:

1)ti si taj koji je vrijedjao tudje stilove i zapoceo ovu raspravu...ja air max nijesam pominjala
2)ja bogami trcim u njima samo tako (i jos da znas sta sve radim)
3)ne pada mi na pamet da probam air max

1)ti si taj koji je vrijedjao tudje stilove i zapoceo ovu raspravu...ja air max nijesam pominjala
2)ja bogami trcim u njima samo tako (i jos da znas sta sve radim)
3)ne pada mi na pamet da probam air max

Nisam vredjao, nego sam samo istakao objektivne razloge zasto smatram to, i mislim da nije ok da neko brani patike samo zasto sto je u nekoj grupi. Ali necemo se wrtimo u krug
btw trebala bi da ih probas, ipak wetj ako ih ne wolis nikada ne znas :D.

Nzm nisam widjao te addidas u sport impulsu ( gde obicno uzimam) aj obraticu paznju bas.
Razmisljam se ovih dana da kupim jedne addidas navodno su za rukomet, mada mi se mnogo svidjaju :D. videcu bas dal mogu da nadjem sliku pa da was pitam za misljenje xD.

A sigurno ces ih naci, jer znam ovamo u PG se te patike bas nose. A i uklapaju se uz sve zivo (osim odijela:lol:)

Back