- Poruka
- 8.889
hahaha....pa ne izmisljaju na pijacu nove modele, nego kopiraju stojece, a i taj model postoji vec 100 godina, a ti utripovao da je nov....
da da ok...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha....pa ne izmisljaju na pijacu nove modele, nego kopiraju stojece, a i taj model postoji vec 100 godina, a ti utripovao da je nov....
Аман, људи, шта је лоше у томе ако се нешто купи на пијаци?
Матере вам?
![]()
Матере вам?
![]()
naprotiv, nista, lose je kad se neko kurci sa tim i tripuje , ma nije to sa pijace....e to mrzim....
jednostavno budi svoj
.gluposti, pa ja sam prvi rekao da imam stvari i sa pijace.

А ти, болан, скачеш сам себи у уста![]()

Sto niko nece da pricamo o starkama?![]()

Ne, vec imam stvari i sa pijace, ali to su jasne stvari sa pijace, ne znam kako je u cacku i ostalim mestima, ali ovde ne mozes kupiti lazne nike ili tako nesto na pijaci. Barem ne na mojoj opstini, za ostale ne znam.
Uostalom glupo je da raspravljamo vise o ovome rekao sam sve sto sam imao.

ko kaze?=P

pa nema na chukarici, al ima na buvljaku..![]()
To vec ne znam. Ja uvek pre nego sto kupim patike proverim dal taj model postoji na zvanicnom sajtu, jer sam cuo da su prodavali neke laznjake u knezu, it to bas puno. Treba biti oprezan![]()
znachi moje su org. 
To vec ne znam. Ja uvek pre nego sto kupim patike proverim dal taj model postoji na zvanicnom sajtu, jer sam cuo da su prodavali neke laznjake u knezu, it to bas puno. Treba biti oprezan![]()

Pa msm mogla bi da odgovoris zasto su starke tako super
Eto mene bas zanima sta ti widis u njima ^_^. Ako hoces postavi i neke slike, jos bi bilo najbolje ako bi slikala svoje![]()
Evo da ne kaze Bratislav kako samo on pokazuje sta nosi.
http://3.***************/_a--toX-LuAY/SaqASmwUsMI/AAAAAAAAAK0/t13sWpZOhaY/s400/ADIDAS+porsche+design_S2.JPG
^_^pa meni jesu super...uopste mi nijesu neudobne kao sto kazes...ne znam stvarno kako da ti objasnim sto mi se svidjaju...nosim ih od 6 raz. osnovne...

Ali bilo bi mnogo super kad bi ih slikao mobilnim!
nekako nije isto kad je sa sajta (:
Nije isto jednostavno^_^
Btw simpa su tike, gde si nasao ove porse? Nisam ih widjao nesto previse
Sad mi je tezina slikavati, ali slikacu ih jednom prilikom.
Imas ih sad u PG na svaki cosak,a i sad su jeftine, kad sam ih ja uzeo, nijesu bas bile toliko jeftine.
Pa aj kapiram neka vezanost za te patike, nostalgija, to je ok. Imam i ja tako neke tripove, postujem to, ali ono ne treba vredjati tudje stilove, zbog nasih predrasuda. Ili ih mozemo jedino na objektivni nacin istaci neke nedostatke
eto recimo OBJEKTIVNI nedostatak air max tika, su sto se moze djon lako probusiti recimo na staklo, pogotovu ako imaju ceo djon vazdusni.
A starke su jako neudobne pogotovu ako trcis, ili se puno kreces..
Znas sta, msm da bi bilo cool kada bi uzela sledece patike jedne bas onako air max i probala ih! Mislim da bi odmah osetila razliku![]()
1)ti si taj koji je vrijedjao tudje stilove i zapoceo ovu raspravu...ja air max nijesam pominjala
2)ja bogami trcim u njima samo tako (i jos da znas sta sve radim)
3)ne pada mi na pamet da probam air max
Nzm nisam widjao te addidas u sport impulsu ( gde obicno uzimam) aj obraticu paznju bas.
Razmisljam se ovih dana da kupim jedne addidas navodno su za rukomet, mada mi se mnogo svidjaju. videcu bas dal mogu da nadjem sliku pa da was pitam za misljenje xD.
)Nisam vredjao, nego sam samo istakao objektivne razloge zasto smatram to, i mislim da nije ok da neko brani patike samo zasto sto je u nekoj grupi. Ali necemo se wrtimo u krug
btw trebala bi da ih probas, ipak wetj ako ih ne wolis nikada ne znas.

Матере вам?
![]()