Tinejdzeri i video igre

Totalno sam nesto razocaran ovom godinom.
Akram city mi je gori od ludnice,nekako je plici(jes da imas one kvestove al mi to deluje nekako vestacki.)..
skyrim je reciklirani oblivion.
Rage je smece
MW3 I BF nisu moj tip igara,istina igrao mi bf na netu.
Za dark souls nemam ps3 ili xbox
Ovaj novi AC necu ni da igram,to je smece od serijala.
Portal 2 mi je bio toliko lak da mi je bio dosadan.
Witcher 2 mi je prekratak i zbrzan na kraju.
Deus ex 3 dosadan i nekako nije u stilu Eidosa
Jedino Amnesia valja ovo ostalo mi je sve onako,moze da prodje ali nisam fasciniran.
Ostaje saints row...

Ti si retardiran ako kažeš da je AC smeće od serijala.
Ima verovatno najbolju priču u istoriji gejminga, dovoljno inovativnu i istorijski korektnu..
Za ostalo se manje/više slažem s obzirom da sam igrao samo par naslova, a Skyrim je reciklirani FO3, ne oblivion.. Pošto je oblivion govnno od igre

Ti si retardiran ako kažeš da je AC smeće od serijala.
Ima verovatno najbolju priču u istoriji gejminga, dovoljno inovativnu i istorijski korektnu..
Za ostalo se manje/više slažem s obzirom da sam igrao samo par naslova, a Skyrim je reciklirani FO3, ne oblivion.. Pošto je oblivion govnno od igre

Koji si ti retardirani imbecil,AC i najbolja prica svih vremena u jednoj recenici.
Ona prenatrpana splacina da se nazove najboljom,svih vremena,pa nije bila najbolja ni nedelje kad je izasla..Si igrao ti nekad Planscape torrment,Vampire bloodlines,
zaboga gta 4 sece AC za 3 koplja u prici.To sto su oni iskombinovali(veoma lose)Templare(i assasine),zlu korporaciju,i smak sveta ne garantuje dobru pricu..Meni to izgleda vise ko ciganska svadba, ima svega i sve je lose ukomponovano,cist primer kica,to sto stoka voli kic to je vec druga prica...

Ne sine nije reciklirani FO3 nego reciklirani oblivion,Pozajmili su ceo sistem iz obliviona i nasminkali ga(lepo istini za volju)...

Je li bre kako se bori u skajrimu? Nikako ne mogu da blokiram udarce. Svi me siluju gde god se pojavim. :(

Borba je lose uradjena, uopste nemas osecaj da si udario nekoga, Skajrim bi otkidao kada bi borba bila uradjena u fazonu ac serijala. Ja ionako ne budzim warrior skilse mnogo, paznju posvecujem distraksn magiji i eventualno onehanded. Kada sam prvi put igrao birao sam norda i budzio hevi armor i 2handed, nista posebno u odnosu na magiju. Mada ipak ubitacna kombinacija ostaje buzdovan i fajrspel :D

Koji si ti retardirani imbecil,AC i najbolja prica svih vremena u jednoj recenici.
Ona prenatrpana splacina da se nazove najboljom,svih vremena,pa nije bila najbolja ni nedelje kad je izasla..Si igrao ti nekad Planscape torrment,Vampire bloodlines,
zaboga gta 4 sece AC za 3 koplja u prici.To sto su oni iskombinovali(veoma lose)Templare(i assasine),zlu korporaciju,i smak sveta ne garantuje dobru pricu..Meni to izgleda vise ko ciganska svadba, ima svega i sve je lose ukomponovano,cist primer kica,to sto stoka voli kic to je vec druga prica...

Ne sine nije reciklirani FO3 nego reciklirani oblivion,Pozajmili su ceo sistem iz obliviona i nasminkali ga(lepo istini za volju)...

AC je do sada igra sa najboljom pricom ikada. Cak i da ne poprave nista u vezi gejmpleja u narednom delu nastavicu da pikam zbog price. A o borbi i friraningu da ne govorim, bolje su uradjeni nego u bilo kojoj drugoj igri. Tako da AC ostaje najbolja igra koju asm igrao (posebno 1. deo)

Totalno sam nesto razocaran ovom godinom.
Akram city mi je gori od ludnice,nekako je plici(jes da imas one kvestove al mi to deluje nekako vestacki.)..
skyrim je reciklirani oblivion.
Rage je smece
MW3 I BF nisu moj tip igara,istina igrao mi bf na netu.
Za dark souls nemam ps3 ili xbox
Ovaj novi AC necu ni da igram,to je smece od serijala.
Portal 2 mi je bio toliko lak da mi je bio dosadan.
Witcher 2 mi je prekratak i zbrzan na kraju.
Deus ex 3 dosadan i nekako nije u stilu Eidosa
Jedino Amnesia valja ovo ostalo mi je sve onako,moze da prodje ali nisam fasciniran.
Ostaje saints row...

Skajrim je uz AC rev najbolja igra ove godine. Oni koji to negiraju kao glavni argument navode losu grafiku. A grafika ipak nije nesto sto je presudno za ovakvu igru. Prica je sasvim solidna, svet je lepo dizajniran, nacin borbe unapredjen (posebno kombinovanje magija i oruzja), postoji mnostvo kvestova, a o sauntreku da ne govorim, najbolja muzika koja je ikada isla uz neku igru, bolja cak i od one u gothicu 3.

A za mw3 i b3 bih se slozio, singlplejr kampanja je ocajna, a mp ne igram... realno, jedino su mi 1. i 2. deo cod serijala bili gotivno, ostalo je izlizano suvise.

mozda im krades stvari? :lol:
Nije. Nadjem neke vampire i napadnu me,pobegnem od njih,odem u drugi grad i odmah me napadnu neki vanzemaljci,pobegnem i do njih,odem kod ljudi i napadnu me,odem do nekog tornja i napadne me neko drvo. :(
Borba je lose uradjena, uopste nemas osecaj da si udario nekoga, Skajrim bi otkidao kada bi borba bila uradjena u fazonu ac serijala. Ja ionako ne budzim warrior skilse mnogo, paznju posvecujem distraksn magiji i eventualno onehanded. Kada sam prvi put igrao birao sam norda i budzio hevi armor i 2handed, nista posebno u odnosu na magiju. Mada ipak ubitacna kombinacija ostaje buzdovan i fajrspel :D
Ma de bre dobar Ac sistem borbe. Sve se svodi da cekas da te neko napadne i drzis desni klik i kad zamahnu pritisnes levi i to je sva mudrost ili koristis kombinacije space i desni klik. Jaka mi mudrost.
Najbolji sistem borbe ima Mount and blade. Uzmi da igras multiplayer,bas je vrhcina. Doduse ja igram neki poseban mod CRPG gde na internetu igras i budzis lika,levelujes,skupljas pare za opremu i sav tvoj progres se cuva na sajtu,ali moras da imas orginal igru.

Novi betmen ima kul combat.. kombinacija udaraca i gadgeta je ubitačna :D
matori šišmiš leti po ekranu kada poludi :mrgreen:

catwoman delovi su dobri, also.. igra, sama po sebi nije bolja od keca. Ne znam što, iako ima više sadržaja, veću slobodu i obimniju priču(na prvi pogled) ne može da nadmaši Asylum

Back