Tinejdzeri i video igre

Gde ima za 100e, oću ja jedan. :>

Без хард диска, најобичнији екс бокс са оним старим кварљивим чиповима.
Заборавио сам и како се зову чипови и како се зове та врста екс бокса. А мрзи ме да гуглам.

Бајдвеј: Данас сам играо Скајрим 3 сата и навукао се жешће. Не пише ми се добро.

ac_revelations_artwork_5_by_heatheryingnl-d470l66.jpg

Ja imam preko 30 sati gameplay-a. :mrgreen: Imam dragon bone armor i daedra greatsword. Kidam niko mi ništa ne može. :twisted:

Nisi li ti slučajno White Ripper na forumu Sveta Kompjutera? Btw, probao sam SW:TOR, i nisam nešto posebno oduševljen. Ima odlične cinematic-e, grafika je simpatična i sviđaju mi se story-driven delovi igre, ali osim toga deluje kao još jedan generički klon WoW-a. Testiraću još.

Poslednja izmena:
Brotherhood je bio kul,revelations je smor zesci. Potpuno ista igra kao brotherhood. Jedino vade igricu delovi gde igram kao Altair. Grafika ista,kad sam pobrisao viruse prestalo je i da secka,osim one kuke nije nista novo uvedeno.
CODMW3 je tek sranje,pocev od price,do grafike,pa do igre. Vise su mi se popeli na onu stvar sa nemogucim misijama (nas 3 protiv njih zilion i obavezno sve je mirno i onda odjednom se stvori 50-100 neprijatelja). M' da. -.-
Igrao sam do pre neki dan i dead island i to me je smorilo,obrnuo sam ga 2-3 puta,pikao sam nesto i u co op mrezi. Cekam postal 3,ostalo nista mi nije zanimljivo.

Juzeru, ima inovativnih srranja u Re, ali ne toliko koliko su ubacili u drugi, pa zatim i treći deo.
Tu je ona strateška odbrana Assassin dena, ubacivanje assasina u druge gradove, bombe, kuka.. mislim, ništa previše ali opet pogledaj druge igre koje imaju nastavke- sve je uglavnom isto..

Meni Re. nije ništa posebno.. Brotherhood je bio odličan, dosta novih stvari.. drugi je već revolucionaran u odnosu na prvi deo koji ne nudi ni 5% kao što nastavak nudi.. Priča je u svim jaka

Juzeru, ima inovativnih srranja u Re, ali ne toliko koliko su ubacili u drugi, pa zatim i treći deo.
Tu je ona strateška odbrana Assassin dena, ubacivanje assasina u druge gradove, bombe, kuka.. mislim, ništa previše ali opet pogledaj druge igre koje imaju nastavke- sve je uglavnom isto..

Meni Re. nije ništa posebno.. Brotherhood je bio odličan, dosta novih stvari.. drugi je već revolucionaran u odnosu na prvi deo koji ne nudi ni 5% kao što nastavak nudi.. Priča je u svim jaka

Prica je ono sto vadi ovaj serijal. Inace, od tih inovacija koje si nabrojao za rev, 90 posto su nepotrebne... jedino su bombe kul. Hookblade je shit koji teorijski ne moze da funkcionise uopste, tower defense mini igre su smor, ubacivanje asasina u druge gradove ne praktikujem... Ono sto me najvise privlaci kod ac serijala je mozda gameplay, zanimljiv freerun sistem i prica, ali ako nesto radikalno ne promene u 3. delu serijal ce se izlizati

Ja krenuo Betmena da pikam.. čak i na mom kompu neverovatno dobro šljaka, grafa mi je uglavnom mid-high sa osrednjom rezolucijom, ali odlično izgleda plus dobar framerate

Ali catwoman,.. goddamn :D

PS: ima delova gde i nju kontrolišete, uberkul
BatmanArkhamCity_CatwomanCity.jpg

U sk pise da ketvumn moze da se kontrolise samo u originalnoj verziji. Il imas original il si uspeo da milionima krekova pokrenes misije sa njom

ja nmg da skinem ni prvi deo, uvek neka fake verzija, a moram uskoro i taj poceti da igram

Inace, za ljubitelje zombi towerdefense flash igara, preporucujem

Boxhead!!!

boxhead-more-rooms-003.jpg

Pa tinejdzeri, igrate li igre na kompu (ili mozda konzoli)?
Sta najvise igrate, koliko dnevno vremena provodite igrajuci?
Vidim da igranje i nije bas popularno medju tinejdzerima u Srbiji, veliki broj ljudi pika samo CS ili WOW. A i pre par nedelja mi jedna devojka rekla da sam detinjast jer sa svojih 19 god igram igre (posto me videla kako igram Empire total war) :mrgreen:

...играм...ПЕС...и ФМ... али оно...кад се сетим...кад имам времена и тако...

Back