G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
Au jbte, koliko sam voleo tu igricu!
Inace, Far Cry mi je nekako dosta brutalna, ali i strasna, nisam smeo da igram u toku noci, ona cudovista samo iskacu iz dzungle!![]()
Manhunt.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au jbte, koliko sam voleo tu igricu!
Inace, Far Cry mi je nekako dosta brutalna, ali i strasna, nisam smeo da igram u toku noci, ona cudovista samo iskacu iz dzungle!![]()

I srecno sa novim serverom... 
tek zavrsheno pa da pokazhem da igram i ja x) MushR00m cs nick, ako me navatate na serverima xD
![]()
na kojim serverima igras botino ?
matora slika, imam slikano dosta boljih skorova al moram da potrazim na usb-u...

Pa tinejdzeri, igrate li igre na kompu (ili mozda konzoli)?
Sta najvise igrate, koliko dnevno vremena provodite igrajuci?
Vidim da igranje i nije bas popularno medju tinejdzerima u Srbiji, veliki broj ljudi pika samo CS ili WOW. A i pre par nedelja mi jedna devojka rekla da sam detinjast jer sa svojih 19 god igram igre (posto me videla kako igram Empire total war)
![]()

Ja minice.sad kao sto rekoh samo cepam pasijans![]()
Ako ovde pise dva a ovde je mina znaci da je slobodno ovde i ovde i ovde i ovde... 
Ja minice.Ako ovde pise dva a ovde je mina znaci da je slobodno ovde i ovde i ovde i ovde...
![]()

ja sam te AC igrao i dan i noc. svaki sam presao za 2 dana. Ekstra igrica. Prvi deo sam presao par puta,mnogo volim bliski istok i pentranje po zgradama. Vr' igrica!
Inace to su igrice koje se ne prelaze tako ofrlje, al' aj
Ja igram Modern Warfare 2 online.
43 level, Major![]()