ZvezdaraC
Primećen član
- Poruka
- 604
Ма и боље што не знаш... Риба фамозног Милета Китића... Сваки дан сам у школи приморан да слушам о њој од другарице која је луда за Грандом и Скандалом...
Zesca 'rava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма и боље што не знаш... Риба фамозног Милета Китића... Сваки дан сам у школи приморан да слушам о њој од другарице која је луда за Грандом и Скандалом...
Zbog čega su tinejdžeri toliko oduševljeni pesmama Indire, Stoje, Seke, Jelene Karleuše, Cece ? Gde god da se okrenem vidim mlade kako slušaju i pevuše uz prosto neverovatne stihove, u kafićima, uz MP3 playere, pa čak im i mobilni zvone u tom ritmu.
U čemu je fazon
...Postala sam imuna na narodnjake,nekako tolerantna...![]()
Pocinjem ozbiljno da se brinem za sebe...Postala sam imuna na narodnjake,nekako tolerantna...
kako sam pocela...
HahahahaPocinjem ozbiljno da se brinem za sebe...Postala sam imuna na narodnjake,nekako tolerantna...![]()
Pocinjem ozbiljno da se brinem za sebe...Postala sam imuna na narodnjake,nekako tolerantna...
kako sam pocela...
kako sam pocela...
Ja sa sinoć celo veče slušala narodnjake... ono, wtf?
Tekst pesme: O teto, teto, ja bih tebe šet'o, svojom... blablabla... 'ebo... wtf?!
Ili neka bombonjera, neki duhovi, bakrači... sranja... -.-
A šta je Stojan nego šaban?Rame uz rame sa Nigrutinom...Ako mislimo na istu pesmu, to nije narodnjak, to je Mc Stojan![]()
A šta je Stojan nego šaban?Rame uz rame sa Nigrutinom...![]()
I Krmak je DJ pa je ipak za odstrel kao i sve ostale"zvezde"sa ružičastog kanala.Ne kazhem ja nije shaban, jeste, ali nije narodnjak... mislim, nije u grandu, chim mu stoji to MC...![]()
I Krmak je DJ pa je ipak za odstrel kao i sve ostale"zvezde"sa ružičastog kanala.![]()
Al' im može biti konkurencija.Al ovaj ''MC'' Stojan josh uvek nije u grandu...![]()
A šta je Stojan nego šaban?Rame uz rame sa Nigrutinom...![]()