Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Kad udjem u kafic i cujem Harisa Dzinovica i onu njegovu pjesmu "Laze mjesec"kosa na glavi mi se dize.Osjecam se kao na nekoj seljackoj proslavi.
"Laze mjesec" je druga prica, to mogu i ujutru uz kaficu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad udjem u kafic i cujem Harisa Dzinovica i onu njegovu pjesmu "Laze mjesec"kosa na glavi mi se dize.Osjecam se kao na nekoj seljackoj proslavi.
Remiks? Ko je rekao da je remiks?
Uzivo pevaju (mozda ne na TV-u) ali i koga briga za to. Al Dino je dobar.
Duso...Nisam mislila bukvalno...Naravno da su populanni kod ljudi koji ih vole i koji ih slusaju stvarno...Nego sta sam htela da kazem...Htela sam da kazem da je to kao emo...Do pre 3 god. skoro niko nije znao za emo, naravno nije bio nesto posebno naglasen kod danasnje omladine...Od pre 3 god otkad se pojavio...face i jos neki poceli su da se loze na sve te stvari vezano za emo...Ne znam kako da ti objasnim..Ko razume,razumeo je..
Pa ovako...Pitala sam drugaricu zasto ih slusa:Zato sto je to IN,ili zato sto joj se to stvarno svidja i pitala sam da li neko mora da slusa narodnjake da bi bio faca u drustvu jer su sada narodnjaci IN....
Odgovorila mi je: '' Ne,naravno...Svako slusa ono sto mu se svidja,a ako je bas takav olos da bi ih slusao samo zato sto je IN on sigurno nece biti ''faca''...I sada... Mene zanima...Sta je tu lepo kada textovi govore samo o raskidu,gacama,brusevima i ostalim sranjima...(?)
Ja se samo jedno pitam: postanu popularni Guns-i, da li bi svi odjednom koji ih nisu slusali do tada odjednom otkidali na njih....?
ovaj nazovimo ovo stihovim..to mi stalno razrednica provlaci kroz glavu...votka i dzin to je sada in...zena zmija sedi za sankom onda ide dalje nocas nece da ujeda ali zato za srce ujeda nesto u tom fazonu...pijem babmus i bas mi je fino 2 trecine crno vino....to su te divne porukeTinejdzeri su bombardovani sa svih strana tom muzikom i uopste tom vrstom zabave i istovremeno su najpodlozniji uticajima. Imam srece sto mi majka nikada nije dozvoljavala da idem na splavove iako "sve moje drugarice idu". Ta muzika salje takve poruke, da je to stasno... Svaki put se iznenadim kolicinom gluposti kad cujem neku pesmu tog muzickog zanra....
Naravno.....otpevao Vukasin Nirvaninu pesmu i sada gde god da se okrenem, u mom odeljenju, samo cujem
With the lights out it's less dangerous
Here we are now
Entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now
Entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My Libido
Yeah
Slusali su to oni i sa mog MP3-a ,ali tada to nije bilo kul![]()
ovaj nazovimo ovo stihovim..to mi stalno razrednica provlaci kroz glavu...votka i dzin to je sada in...zena zmija sedi za sankom onda ide dalje nocas nece da ujeda ali zato za srce ujeda nesto u tom fazonu...pijem babmus i bas mi je fino 2 trecine crno vino....to su te divne poruke
ili onaj stojko ove iz razreda nikad nisu culi za ex yu rock a sad svi traze od mene da im skidam pesme sa interneta![]()
Cekam sada da pocnu i Metallicu da slusaju....kad u ponedeljak cuju Nothing else matters..... dobicu "prijatelje" heavy metalce
, pa cemo svi zajedno da igramo kolo uz Fuel ili Wiskey In The Jar
![]()
a gotivna je OT sad svi ovi sto su slusali smece lagano prelaze na bolje stvari
jos ce nesto dobro ispasti od cele te sharade...
ali mediokriteti ce oduvek biti mediokriteti!zato je njima lakse u zivotu..
nije to sarada, to je jedna od boljih stvari koja se dogadja u ovoj Srbiji.
a to sto neko slusa narodnjake ne mora da znaci da je mediokritet![]()
Naravno.....otpevao Vukasin Nirvaninu pesmu i sada gde god da se okrenem, u mom odeljenju, samo cujem
With the lights out it's less dangerous
Here we are now
Entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now
Entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My Libido
Yeah
Slusali su to oni i sa mog MP3-a ,ali tada to nije bilo kul![]()