Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam svoju najbolju drugaricu obrazovala...Zakleta trubo-folkerka,Ceca,Seka,Indi i Co,sad zna ko je Milan Mladenovic...

(zapravo,mislim da je naucila uz mene bar pola njegove biografije i diskografije:p:mrgreen::hahaha: )

I zna da je Lennon bio clan Bitlsa...Dovoljno za pocetak!:lol:

prihvatam i sta valja i sta "ne valja" jer sam u stanju da uzivam i u jednom i u drugom. Na razlicit nacin, u razlicitim situacijama...
Ovo uzivanje u onome sto ne valja, nekako zvuci kontradiktorno... da ne kazem mazohisticki :lol:
Da se razumemo. Evo bash je Dzej (i na engleskom - J.) dobar primer. Cova je sjajan pevac i ima dobar prepoznatljiv glas. I njime peva, par stvari (npr Sunce Ljubavi), koje su sasvim na mestu. Dok je vecina ostalih stvari ili tralalala ili trash, da ga ne spashava ni 3put bolji glas.
Znaci ponesto bih i mogao da prihvatim, ali sustinski se ipak deklarisem da ne slusam tu muziku, jer realno se slusanje svodi na jedan promil stvari.

A i btw, Dzej nije bash narodnjak, on mi je nekako vishe kafandzija =)

Eh,pa dobro..Jednom se jedna drugarica sto voli isto to,cudila kako neki klinci ne znaju da Krug ne peva Van Gogh,vec EKV...To zna barem.

Eto moje misije...:confused::hahaha:

chuj Van Gogh pu pu pu... :eek::p

neka, neka ne odustaj od misije. Mozda im dodje iz dupeta u glavu... radio sam i ja nesto slicno, nalozio sam 2 drugara na The Cat Empire (pretpostavljam da ne znate) i svidelo im se jako kad su culi, ali kad sam im dao cd ni jednom ga nisu poslusali! :dash:

Ovo uzivanje u onome sto ne valja, nekako zvuci kontradiktorno... da ne kazem mazohisticki :lol:
Da se razumemo. Evo bash je Dzej (i na engleskom - J.) dobar primer. Cova je sjajan pevac i ima dobar prepoznatljiv glas. I njime peva, par stvari (npr Sunce Ljubavi), koje su sasvim na mestu. Dok je vecina ostalih stvari ili tralalala ili trash, da ga ne spashava ni 3put bolji glas.
Znaci ponesto bih i mogao da prihvatim, ali sustinski se ipak deklarisem da ne slusam tu muziku, jer realno se slusanje svodi na jedan promil stvari.

A i btw, Dzej nije bash narodnjak, on mi je nekako vishe kafandzija =)

Pa kad sam pijan cesto pevam njegove pesme,eto olaksao sam dusu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back