911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Ja sam samo hteo da prevedem ljudima, ne znaju svi engleski. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa onolikim sisama, stvarno nije tesko voleti Cecu, realnoCecu - kako ne mož' Cecu volet', yebote?![]()
Ma znate sta..Sta ce deca da slusaju,kad ima toliko roditelja ,koji kazu,kad pitam zasto da im klinci ne slusaju stari rok,npr...
"Zasto bi moje dete slusalo muziku iz moje mladosti.."![]()
Mislim,kad dosta njih smatra da je to sve prevazidjena muzika...
Mislim na Cepeline,Dorse,EKV,Azru.
Place mi se kad vidim ljude kako to kazu.I dosta mladih koje ja znam "Kao,muzika proslog vremena,treba se prilagoditi danasnjici..." ****** ih danasnja muzika vise!![]()
Ne razumem zasto se neki prave vazni pa kude sve ljude koji slusaju turbo folk i narodnu muziku.Ljudi slusajte sta vam se slusa i pustite ljude neka slusaju sta hoce!!!! Ne mozes reci nekome da je glup zato sto slusa narodnu muziku,ljudi su razliciti i o ukusima se ne treba raspravljati. I da Seka i Stoja nisu narodnjaci nego turbo-folkeri..
Danas je Srbija preplavljena turbo-folkerima i jednostavno to je sada IN,vecina kafica pusta folk muziku i jednostavno ako nemas u lokalu turbo-folk propada ti lokal,jer vecina to trazi..
I da ne zamislivo mi je otici na svadbu,a da nema narodnjaka)
Zato manite se osudjivanja i svadjanja zbog toga ko slusa kakvu muziku,to je individualna stvar i svako ce slusati sta mu se dopada..ako osoba slusa neku vrstu muzike ne mora znaciti da je glup,ovakav i onakav..svako slusa sta voli![]()
Ne razumem zasto se neki prave vazni pa kude sve ljude koji slusaju turbo folk i narodnu muziku.Ljudi slusajte sta vam se slusa i pustite ljude neka slusaju sta hoce!!!! Ne mozes reci nekome da je glup zato sto slusa narodnu muziku,ljudi su razliciti i o ukusima se ne treba raspravljati. I da Seka i Stoja nisu narodnjaci nego turbo-folkeri..
Danas je Srbija preplavljena turbo-folkerima i jednostavno to je sada IN,vecina kafica pusta folk muziku i jednostavno ako nemas u lokalu turbo-folk propada ti lokal,jer vecina to trazi..
Zato manite se osudjivanja i svadjanja zbog toga ko slusa kakvu muziku,to je individualna stvar i svako ce slusati sta mu se dopada..ako osoba slusa neku vrstu muzike ne mora znaciti da je glup,ovakav i onakav..svako slusa sta voli![]()
Evo ga Peacemaker...Ne razumem zasto se neki prave vazni pa kude sve ljude koji slusaju turbo folk i narodnu muziku.Ljudi slusajte sta vam se slusa i pustite ljude neka slusaju sta hoce!!!! Ne mozes reci nekome da je glup zato sto slusa narodnu muziku,ljudi su razliciti i o ukusima se ne treba raspravljati. I da Seka i Stoja nisu narodnjaci nego turbo-folkeri..
gde su ti vecinski kafici u Macvanskom Prnjavoru ili u Vjeterniku ?Ne razumem zasto se neki prave vazni pa kude sve ljude koji slusaju turbo folk i narodnu muziku.Ljudi slusajte sta vam se slusa i pustite ljude neka slusaju sta hoce!!!! Ne mozes reci nekome da je glup zato sto slusa narodnu muziku,ljudi su razliciti i o ukusima se ne treba raspravljati. I da Seka i Stoja nisu narodnjaci nego turbo-folkeri..