Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
...Ono što mi nikako ne ulazi u glavu je to kako neko može da paralelno sluša Ekatarinu Veliku i Cecu.![]()
Pa dobro. Nisu svi usko ograničeni te mogu da slušaju sve i svašta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Ono što mi nikako ne ulazi u glavu je to kako neko može da paralelno sluša Ekatarinu Veliku i Cecu.![]()
Ima i tak'i ovde?...Ono što mi nikako ne ulazi u glavu je to kako neko može da paralelno sluša Ekatarinu Veliku i Cecu.![]()
Mima,volela bih da je tvoj potpis zapravo -moj!![]()
ja kao sto rekoh ne slusam Cecu, ali moze se reci da slusam, eto EKV i Dzeja, npr... why not?
"Trezan shvatih iz prveBravo Ši.
Ne treba bit' ograničenih vidika.
Niko od vas ne sluša Cecu, svi vi je samo gledate.![]()
"Trezan shvatih iz prve
da sve su sem tebe
bile ***** kojih sam se stideooooo
A ni ja nisam svetac
vec obican slepac
sto kraj oba oka nije video
da si ti, samo si ti, sunce ljubavi"
![]()
Odprilike!
Ja sam svoju najbolju drugaricu obrazovala...Zakleta trubo-folkerka,Ceca,Seka,Indi i Co,sad zna ko je Milan Mladenovic...
(zapravo,mislim da je naucila uz mene bar pola njegove biografije i diskografije)
I zna da je Lennon bio clan Bitlsa...Dovoljno za pocetak!![]()
Pa jedno je biti ogranicenih vidika, a drugo prihvatati i sta valja i sta nevalja, samo da kao ne bi bio ogranicen.Bravo Ši.
Ne treba bit' ograničenih vidika.
Djaba njoj sto zna, je l' bar poslusala nesto od toga?![]()
Pa jedno je biti ogranicenih vidika, a drugo prihvatati i sta valja i sta nevalja, samo da kao ne bi bio ogranicen.
Pa zna Krug i Par godina za nas...Mislim,pustam joj to,ali ne pokazuje neku zelju da slusa...Ma samo nek mene ne izlbamira negde,i bice ok..
Salim se,mada joj fali ukusa.
Ovo uzivanje u onome sto ne valja, nekako zvuci kontradiktorno... da ne kazem mazohistickiprihvatam i sta valja i sta "ne valja" jer sam u stanju da uzivam i u jednom i u drugom. Na razlicit nacin, u razlicitim situacijama...
Eh,pa dobro..Jednom se jedna drugarica sto voli isto to,cudila kako neki klinci ne znaju da Krug ne peva Van Gogh,vec EKV...To zna barem.
Eto moje misije...![]()
Ih, lirika nije baš po mom ukusu, al' dobro.
Poštuj Vuka, majku mu!
@Ceca:
Meni retko odvratna osoba, ne mislim na fizički izgled.
Ovo uzivanje u onome sto ne valja, nekako zvuci kontradiktorno... da ne kazem mazohisticki
Da se razumemo. Evo bash je Dzej (i na engleskom - J.) dobar primer. Cova je sjajan pevac i ima dobar prepoznatljiv glas. I njime peva, par stvari (npr Sunce Ljubavi), koje su sasvim na mestu. Dok je vecina ostalih stvari ili tralalala ili trash, da ga ne spashava ni 3put bolji glas.
Znaci ponesto bih i mogao da prihvatim, ali sustinski se ipak deklarisem da ne slusam tu muziku, jer realno se slusanje svodi na jedan promil stvari.
A i btw, Dzej nije bash narodnjak, on mi je nekako vishe kafandzija =)
Sto trezan misli, pijan radi![]()