Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam se zadovoljila.
To radim uvece uz Prajvt Spajs.

Ali nisam ni zadovoljna tvojim objasnjenjem.
Da umes da citas video bi da je moj post bio popljuvavanje te pesme jer ima tekst kao prosecan narodnjak.

Mogu ja da te zadovoljim na drugi nacin.:mrgreen: ima da batalis spajs, ova objasnjanja i svi srecni.:D

e sad ozbiljno. zaboravio sam o cemu smo raspravljali.

koga ja pokusavam da isprovociram majke ti? ono jes ponekad preteram i lupim totalnu glupost cisto radi reakcije,ali uglavnom pisem normalno... i nije bitno da li je neko reko da ga voli ili ne... ja i dalje ne razumem kako neko moze da voli tu satansku muziku.

cenim i ja tvoj napor... pozdrav.

sve najbolje
stefan

Ma znate sta..Sta ce deca da slusaju,kad ima toliko roditelja ,koji kazu,kad pitam zasto da im klinci ne slusaju stari rok,npr...

"Zasto bi moje dete slusalo muziku iz moje mladosti..":eek:

Mislim,kad dosta njih smatra da je to sve prevazidjena muzika...:confused::roll::eek::eek:
Mislim na Cepeline,Dorse,EKV,Azru.

Place mi se kad vidim ljude kako to kazu.I dosta mladih koje ja znam "Kao,muzika proslog vremena,treba se prilagoditi danasnjici..." ****** ih danasnja muzika vise!:dash:

Znaš kako Mrvice,
Wild child hoće da te voli, ali je bolje da te ne dira.
Ona hoće da te drži, ali njeni osećaji joj kažu da prestane.
Ona hoće da te poljubi, ali hoće previše.
Ona hoće da te proba, ali tvoje usne su zloban otrov.

Ovo mora da si pokupio na nekoj seansi Crne Ruzhe.

Preporuchujem 2 i po sholjice svete vodice na dan, nedelju dana, nakon toga udisanje tamjana na 12 sati do pochetka sledeceg meseca, i na kraju dvonedeljno krkanje iskljuchivo prasetine, po mogucstvu, shto masnije.

A poshto je ovo hitan sluchaj, najpre :
smajlianimatedpop-1.gif

Pa to je jednostavno uticaj naseg drustva,medija,kafica i diskoteka po kojima se izlazi, vecinom se to pusta i to ljudima ulazi u usi i onda tako to svi slusaju, dopadne im se. Medjutim ja nisam jedna od tih, ne volim tu vrstu muzike, ali neka slusa ko sta hoce, njegova stvar, stvar ukusa, ne treba se tu puno mesati...

Ovo mora da si pokupio na nekoj seansi Crne Ruzhe.

Preporuchujem 2 i po sholjice svete vodice na dan, nedelju dana, nakon toga udisanje tamjana na 12 sati do pochetka sledeceg meseca, i na kraju dvonedeljno krkanje iskljuchivo prasetine, po mogucstvu, shto masnije.

A poshto je ovo hitan sluchaj, najpre :
smajlianimatedpop-1.gif

:rotf:
ma to ti je od alice coopera-poison,samo preveden na srbijanski:lol:

ali ipak
smajlianimatedpop-1.gif

Znaš kako Mrvice,
Wild child hoće da te voli, ali je bolje da te ne dira.
Ona hoće da te drži, ali njeni osećaji joj kažu da prestane.
Ona hoće da te poljubi, ali hoće previše.
Ona hoće da te proba, ali tvoje usne su zloban otrov.

Gledam ovo i zabagovana sam.
Znam, ali ne znam odakle znam.
I tako buljim u ekran
i pokušavam da se setim
i ne uspevam

i onda mi samo padne na pamet da je to Poison i da si ti kralj :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back