Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaaa ma mislim ako se nastavi ovaj grand i mala deca se uce sa televizora, mislim sta vide i cuju. . .mislim da necemo nista da napredujemo. . .npr. ja znam par ljudi koji slusaju grand tj. sve sto se sada slusa i bas su super ali znam vecinu koji se takoreci ponasaju u skladu sa muzikom (devojke). . .

grand je uzasno glup, al tinejdzeri sami biraju ste ce da slusaju pa sad ako izaberu grand....mada na to utice i sredina
recimo ja kad odem kod ortaka na zurku obavezno naucim sve narodnjacke pesme jer se samo to slusa-uzasavam se toga

Brate,ne bih da sirim mrznju,ali ako je neko glup onda si ti glup.Znas li ti koliko ljudi slusa grand,luzeru jedan??? i **** vas alis kuper sta je tu lepo??

ja se izvinjavam ako zvucim prosto ali tako je...

sve najbolje
stefan

Ali vidis jako je jednostavno ne uciti,jel tako,a ucenje zahteva malo veci napor....Nije to kao napijanje ili pusenje....

Hmmm da ne uciti je jednostavno ali kad bi bilo "popularno" uciti omladina bi se potrudila malo vise i jeste da treba napor ali ako neko ima volju i trudi se, on/a ce nauciti za sebe i postace neko i nesto bez obzira dal ga smatraju streberom ili streberkom. . .a ovako kad ucenje nije popularno niko se ni ne trudi da uci niti nista, to nije zato sto ne moze to je zato sto nece. . .:neutral:

Hmmm da ne uciti je jednostavno ali kad bi bilo "popularno" uciti omladina bi se potrudila malo vise i jeste da treba napor ali ako neko ima volju i trudi se, on/a ce nauciti za sebe i postace neko i nesto bez obzira dal ga smatraju streberom ili streberkom. . .a ovako kad ucenje nije popularno niko se ni ne trudi da uci niti nista, to nije zato sto ne moze to je zato sto nece. . .
Slažem se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back