Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije mi jasno kako bilo ko moze ovo da slusa........ima puno ljudi koji jednostavno poticu iz porodice gde se to slusa i ne znaju sta postoji van Pink tv...moji su ziveli na Stulicu,EKV-u,Vladi Divljanu,Darku Rundeku itd. pa su mi to i preneli....:)

Bas im hvala.

joj ljudi owo je strasno...nikako ne mogu da ukapiram kako owo neko moze da slusa i gleda...toliko primitiwizma i gluposti u tom grandu...a sto je najgore,swe wise se sire narodnjaci,kao neka epidemija...kakwa nam je zemlja,jos smo i dobri,xe...;) poZzZzZz weliki...

Meni niko nije formirao muzički ukus.

Tako da, nema to veze sa roditeljima.
Pogotovo danas kada internet pruža svakakve mogućnosti i jednostavno možeš da gledaš filmove i slušaš muziku koja nije bila tako dostupna pre nekoliko godina. :neutral:
Ili pak vlada opšta nezainteresovanost za otkrivanje novih žanrova, pa se sluša ono što je ponuđeno na tacni.

Meni niko nije formirao muzički ukus.

Tako da, nema to veze sa roditeljima.
Pogotovo danas kada internet pruža svakakve mogućnosti i jednostavno možeš da gledaš filmove i slušaš muziku koja nije bila tako dostupna pre nekoliko godina. :neutral:
Ili pak vlada opšta nezainteresovanost za otkrivanje novih žanrova, pa se sluša ono što je ponuđeno na tacni.

Ja sam jednostavno slusala muziku koju su i oni slusali pa je zbog toga tako mnogo volim ali daleko od toga da su mi oni formirali muzicki ukus:)a ovo za nezainteresovanost 100%tacno:klap:

Moja mama recimo voli neki domaci pop,tipa Colic,Zeljko Samardzic,Magazin..Dakle,sve drugacije od onog sto ja volim.

A tata mi voli Azru,a uz njega sam se navukla i na Atomsko Skloniste.:D

Ali opet,kad pogledate koliko je ljudi odraslo tokom 70 i 80-ih,kad se nije slusao Grand i sl.gluposti...Njihiva deca danas slusaju turbo folk....

ma vi nemate pojma(sala)..... ja slusam sve zivo...... od seke do sinana, naravno i sapketa, zoricu markovic i tako dalje......

e slusajte ovu pesmu od zorice markovic

Nedelja je svanula
u srce me ganula
on joj prsten predaje
nimalo se ne kaje
2x

Ref. 2x
Zastani sunce, ne sijaj mu
molim te, danas ne prijaj mu
lijte kise, hladne vode
dragi ode, dragi ode

Ispod mojih prozora
zacula se muzika
svatovi se skupljaju
zdrave se i pevaju
2x

Ref. 2x

Nemam vise vremena
da mu budem voljena
on bez reci odlazi
meni suza polazi
2x

Ref. 2x

imam jos jednu

hakala

Sedam dana ja sam pio,
sedam noci pijan bio,
I sto cuda ucinio,
da bih ti se priblizio,

Sedam dana ja sam pio,
sedam noci pijan bio,
I sto cuda ucinio,
da bih ti se priblizio,

Refren:

text:
Zadnju paru ja sam dao,
i kafanske care znao,
sve jarane izgubio,
samo bih stobom bio,

refren:
Da si me bar ti jednom poljubila,
nebi me ova tuga ubila,
nebi me ova tuga ubila,

text:
Sedam noci sve mi isto,
rakija i vino cisto,
sedam noci ceznja ti si,
al jos uvijek moja nisi,

refren:
nebi me ova tuga ubila,
nebi me ova tuga ubila,

Meni takodje nisu roditelji formirali muzichki ukus... calex u principu ne slusha nishta, a mother obozava Zdravka Cholica, Vladu Georgijeva i slichne...

Opet dok sam bila manja slushala sam Tijanu Dapchevic, Natashu Bekvalac, Zeljka Joksimovica... ali je brat uticao na mene po muzichkom ukusu, a da ja toga nisam bila ni svesna... pozvao bi me kod njega i rekao: ''Natasha slushaj ovo, mislim da ce ti se svideti pesma...'' I tako ja vec nekoliko godina slusham stranu muziku... ponajvishe rock... ponekad metal ili pop... a od domace muzike slusham samo ex yu rock grupe, Van Gogh i Neverne bebe.

Divno i kod mene ista situacija.
Mogli smo se vozati zajedno. :D

Ali da bude cabrio Porše.
Jer,
ne bi bilo loše da kabrio Porše parkiraš u moju garažu...

Ja uopste ne videh ova dva posta, nesto mi se tripuje ovaj forum!

@Mima mozemo mi i sad da se vozamo
ali GSPom ;)

@Stefan 1- Svaka chast na modovanju

2- :hahaha::hahaha:

Ummmmmm meni majka slusa sve sto je u modi i pusti nekad grand :eek:, moj brat slusa izvornu muziku kao i moj otac. . .tako da niko u mojoj porodici ne slusa normalnu muziku a ja ipak slusam drugaciju muziku. . . razmisljam se da li moze da se prenese, mislim moj otac je ranije bio pravi rocker ali je video da se pronalazi u izvornoj muzici tako da to i slusa. . . mozda se na mene prenelo ono malo rocka koje je moj tata ranije slusao :D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back