Tinejdžeri i hrana

Još uvek nedovoljno da bi se dobro udala, ali imaš još vremena da se naučiš. :ok:
Pošto smo utvrdili da one koje se ne udaju do 18-te zauvek ostaju udavače i baba-devojke.
A preduslov da biste se dobro udale je taj da morate da znate dobro da kuvate.

Pa znam, ummm ovako : pasulj, pizza, musaka, virsle, kajgana - jaje sve to (przeno i kuvano), puding, przeno, supu, krompirice. . .to mislim da je to, znam i jedan kolac isto, ali oko torta mogu pomocu recepta da se snadjem. . .to je otprilike to. . mislim d aje dobro za moje godine, imam ja jos mnogo da ucim :D

Nego mene zanima sledeća stvar.
Koliko vi pripadnice ženske omladine znate da spremate hranu? :think:
Ok, za neke već znamo da ne znaju, ali te su već napunile 18, tako da računamo da ni ne planiraju da se udaju. :D
Hahahaha, genije! :D :hahaha:

Ja znam ponešto... znam piletinu u kari-sosu s povrćem, piletinu s testom i povrćem u pavlaci, testo s jogurtom i jajima, znam da ispržim ribu i napravim krompir-salatu, pohovala još nisam ali znam teoriju :mrgreen:, znam da ispečem pile odnosno patku, s krompirima ili mlincima, da napravim krompir-pire, testo na sto jedan način (dečko me pitao da li imam italijanske krvi), pizzu, naravno...
U principu, jako malo stvari s jedne strane, s druge strane dovoljno da mogu da živim na kuvanom a ne na sendvičima, ali s treće strane, to me najčešće veoma mrzi.

Nego mene zanima sledeća stvar.
Koliko vi pripadnice ženske omladine znate da spremate hranu? :think:
Ok, za neke već znamo da ne znaju, ali te su već napunile 18, tako da računamo da ni ne planiraju da se udaju. :D

Ja bogami znam mnogo toga, s obzirom na to da moji stalno rade, pa ja spremam ručak gotovo svaki dan :roll:
znam da napravim mnogo lepu musaku
i sataraš, bećar, prženo, kako ko već zove (mada ja to ne jedem, ali moji se oduševe kada im to spremim :lol: )
i moja najbolja drugarica jede samo moje ćufte :mrgreen:

Back