Tinejdžeri i hrana

Kisela voda bljak

Ne pijem ništa gazirano godinama

Ja sam ranije mrrrzela kiselu vodu... a onda sam letos imala ono trovanje na moru, pa mi muz dao malo kisele vode kad me vodio na infuziju, i u tom trenutku mi je jako prijala...i tamo mi doktorka rekla da 2-3 dana pijem samo kiselu, i eventualno obicnu flasiranu vodu... a kako bih obichnu vodu odmah ispovracala, rodila se ljubav prema kiseloj :heart:

Od toga bridi jezik, brrrr :D

Ni ja nisam voleo kiselu vodu do pretprošlog leta, kada sam provalio Knjaz sa limunom. :mrgreen: Sada uopšte od tih voda pijem samo Knjaz.
Inače mi se smuči život kad u prevozu leti vidim žensko sa flašicom vode, iz koje na svakih deset minuta otpije dva gutljaja, a i to onako kao da se krije od nekog. :roll:

Inače mi se smuči život kad u prevozu leti vidim žensko sa flašicom vode, iz koje na svakih deset minuta otpije dva gutljaja, a i to onako kao da se krije od nekog. :roll:
Ja chesto leti nosim sa sobom flashicu vode i neku cokoladicu, jer u protivnom postoji veeelika mogucnost da se onesvestim. A zasto ti se smuci :/ Mislim, sasvim je normalno, a i pozeljno, da na 30 stepeni redovno unosis tecnost u sebe.

Razumem ja fiziološku potrebu da se u sred leta unosi voda.
Ali što bre po dva-tri gutljaja? :lol: I još se ta voda ugreje u torbi. Ako se u toku letnjeg dana muvam po gradu (a stvarno nikad nisam izbegavao jako sunce, vrućinu i slične stvari kojima plaše narod), planiram sebi maršrutu pored fontana, ili kupim litar i po Knjaza i završim posao.

1. Lakshe je nositi manju flashicu, a i ona se brze popije, pre nego sto se previshe ugreje, pa kupim novu, hladnu.
2. Pa kad se nalijem odjednom mnogo vode opet ozednim za par minuta. A ko ce da izdrzi do sledece fontane :p
3. Kad se nalijem vode mi se mnogo brzo pripishki :mrgreen:
4.:pivce:

@Stefan
ne pijem ja tu vodu zato što sam žedna
no zato što je vruće i osetim da mi fali voda da se ne onesvestim, da mi ne bude loše itd.

A ne idem po gradu zato što mi se šeta, već moram.
Vrućinčine su ove godine počele u maju, a ja sam ceo maj imala faks, a u junu ispite, pa onda da drugi dan vidiš šta si dobio, a treći dan dobiješ ocenu... Da ne pričam o eventualnim konsultacijama ili ne daj bože žalbama.

Razumem ja fiziološku potrebu da se u sred leta unosi voda.
Ali što bre po dva-tri gutljaja? :lol: I još se ta voda ugreje u torbi. Ako se u toku letnjeg dana muvam po gradu (a stvarno nikad nisam izbegavao jako sunce, vrućinu i slične stvari kojima plaše narod), planiram sebi maršrutu pored fontana, ili kupim litar i po Knjaza i završim posao.

Leti kad udaram turu rolerima Vukov-25-Brankov-Usce-Zemun-Usce-Brankov-Sajam-Ada-i sve to nazad, napravio sam nenadjebivu taktiku: uzmem moj desert maskirni kacket (kupljen u delta sportu) koji je vise serpa nego kacet, i kako prodjem pored neke cesme ja ga napunim vodom i sljis na glavu, tako sam skroz mokar do sledece cesme i onda ponovo ceo tretman... Mogu tako da izguram i oko 60km na rolerima...

Leti kad udaram turu rolerima Vukov-25-Brankov-Usce-Zemun-Usce-Brankov-Sajam-Ada-i sve to nazad, napravio sam nenadjebivu taktiku: uzmem moj desert maskirni kacket (kupljen u delta sportu) koji je vise serpa nego kacet, i kako prodjem pored neke cesme ja ga napunim vodom i sljis na glavu, tako sam skroz mokar do sledece cesme i onda ponovo ceo tretman... Mogu tako da izguram i oko 60km na rolerima...
To ti je ovako.... Baš pametno... :confused:

Back