Tusenfryd
Poznat
- Poruka
 - 7.674

@Madonna
Rebarca sa kiselim kupusom... mmmm

Rebarca sa kiselim kupusom... mmmm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kisela voda bljak
Ne pijem ništa gazirano godinama
Ja sam ranije mrrrzela kiselu vodu... a onda sam letos imala ono trovanje na moru, pa mi muz dao malo kisele vode kad me vodio na infuziju, i u tom trenutku mi je jako prijala...i tamo mi doktorka rekla da 2-3 dana pijem samo kiselu, i eventualno obicnu flasiranu vodu... a kako bih obichnu vodu odmah ispovracala, rodila se ljubav prema kiseloj![]()
Od toga bridi jezik, brrrr![]()
 Sada uopšte od tih voda pijem samo Knjaz.A šooo? Ja sam jedna od tihInače mi se smuči život kad u prevozu leti vidim žensko sa flašicom vode, iz koje na svakih deset minuta otpije dva gutljaja, a i to onako kao da se krije od nekog.![]()
 Ja chesto leti nosim sa sobom flashicu vode i neku cokoladicu, jer u protivnom postoji veeelika mogucnost da se onesvestim. A zasto ti se smuci :/ Mislim, sasvim je normalno, a i pozeljno, da na 30 stepeni redovno unosis tecnost u sebe.Inače mi se smuči život kad u prevozu leti vidim žensko sa flašicom vode, iz koje na svakih deset minuta otpije dva gutljaja, a i to onako kao da se krije od nekog.![]()
 I još se ta voda ugreje u torbi. Ako se u toku letnjeg dana muvam po gradu (a stvarno nikad nisam izbegavao jako sunce, vrućinu i slične stvari kojima plaše narod), planiram sebi maršrutu pored fontana, ili kupim litar i po Knjaza i završim posao.

i jos sa ajvarom...
Razumem ja fiziološku potrebu da se u sred leta unosi voda.
Ali što bre po dva-tri gutljaja?I još se ta voda ugreje u torbi. Ako se u toku letnjeg dana muvam po gradu (a stvarno nikad nisam izbegavao jako sunce, vrućinu i slične stvari kojima plaše narod), planiram sebi maršrutu pored fontana, ili kupim litar i po Knjaza i završim posao.
To ti je ovako.... Baš pametno...Leti kad udaram turu rolerima Vukov-25-Brankov-Usce-Zemun-Usce-Brankov-Sajam-Ada-i sve to nazad, napravio sam nenadjebivu taktiku: uzmem moj desert maskirni kacket (kupljen u delta sportu) koji je vise serpa nego kacet, i kako prodjem pored neke cesme ja ga napunim vodom i sljis na glavu, tako sam skroz mokar do sledece cesme i onda ponovo ceo tretman... Mogu tako da izguram i oko 60km na rolerima...
Mogu tako da izguram i oko 60km na rolerima...
, jedva se kontrolisem.. sve me nervira.A jeste li probali pohovani sladoled![]()

Kao kad naruchish picu, tako ima po Bg-u gomilu firmi gde mozesh da naruchish i kuvano...Nego,odakle si narucila?![]()
 Argghhhh...
Nego mene zanima sledeća stvar.
Koliko vi pripadnice ženske omladine znate da spremate hranu?
Ok, za neke već znamo da ne znaju, ali te su već napunile 18, tako da računamo da ni ne planiraju da se udaju.![]()