Tinejdžeri i hrana

Inače prezirem čokolade, bombonjere i praline sa voćnim punjenjem. Ti proizvodi su prvi i jedini put došli u kontakt sa voćem kad su na ambalaži stavili sliku tog voća.
dry.gif

Ma ne jedem ga smrznut:)
Uglavnom izdrzi pola sata pre nego sto opet ogladnim:D ( taman se onako malo samo ohladi)
Nego volim kad mi je hrana hladna...ja i pizzu cesto stavim u frizider...kad jedem testo toplo bude mi zlo...

Ja све топло морам да једем. Значи нема да буде нешто хладно или млако мора да буде врело... Сендвич кад узимам у кантини у школи, кажем лику да ми греје једно 5 минута док не буде толико врућ да не могу да га држим, па се полако постепено хлади сваким залогајем ;) Мрзим сендвич који је топао споља а изнутра све хладно, пеглира ми се од тога... Значи само топло! :cool:

Kako mozete sa testom i supom hleb da jedete..?ili sa krompirom,npr?:eek::)

Moji brat i setsra vole alvu,i nju jedu sa hlebom koji ima susam:eek: alvu ne podnosim.:confused:

Jednom kad nismo imali so,pravili smo kokice sa zacinom -c.Ne probati nikad!!i danas osecam ukus u ustima:roll::confused::confused::confused::hahaha:

Morate da priznate da je kuhinja naših majki jedna od najboljih... :heart:
Mmmm... :heart:

Uzaludno je nabrajati šta sve volim, pa ću izdvojiti ono što ne podnosim - celer... Celer... I celer...
Hm... Da...
:)

Kao što shvatiste - celer. Bilo kako spremljen.
Nešto najogavnije što ikada postoji.

Back