Levic@rsko Smetalo92
Domaćin
- Poruka
- 3.403
Npr, lik sa kojim sam jednom isao na skijanje i njegov buraz vole da stavljaju kulen na leba namazan nutelom, a ja volem da jedem bananu sa lebom ponekad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moja drugarica jede hleb s namazom od eurokrema i pavlake
I kaze da je veoma ukusno :|

bljak a moj brat u isto vreme jede hleb i pije pepsi ...fuuuuj![]()
? zasto ?
Najbolji je pomfrit u meku sa sladoledom.....
Jednom sam nesto izvodila i uzela da jedem pohovanu piletinu sa ananasom iz konzerve. Nemojte nikad to da probate.

tkacio:Ja obozavam nesto slatko (npr. krem) sa jogurtom, mmmmmm
A i volim i boraniju, grasak sve ta jela su mi oke. . .smao kuvani kupus mrzimtkacio:
. . .ironija xDD
Sa jajima. Dan mi je bio fantastichan. 8)
Ma ne jedem ga smrznut
Uglavnom izdrzi pola sata pre nego sto opet ogladnim( taman se onako malo samo ohladi)
Nego volim kad mi je hrana hladna...ja i pizzu cesto stavim u frizider...kad jedem testo toplo bude mi zlo...

Моја сестра једе хлеб са свиме, са супом, па чак и са макаронамаMoja baba je pre jela leba s grozdjem.Chudna kombinacija...

Pa i ja sam pre jela hleb uz supu, testeninu i sl.Моја сестра једе хлеб са свиме, са супом, па чак и са макаронамаШоу...
![]()

alvu ne podnosim.
Inače prezirem čokolade, bombonjere i praline sa voćnim punjenjem. Ti proizvodi su prvi i jedini put došli u kontakt sa voćem kad su na ambalaži stavili sliku tog voća.![]()
Ja obozavam nesto slatko (npr. krem) sa jogurtom, mmmmmm
A i volim i boraniju, grasak sve ta jela su mi oke. . .smao kuvani kupus mrzimtkacio: