honey colored eyes
Poznat
- Poruka
- 7.683
Hvala Bogu pa sam ateista 
Shala.. Ateista sam, kraaaaj.. Cisto da napisem nesto
Shala.. Ateista sam, kraaaaj.. Cisto da napisem nesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Шта ми ту букћеш, бре.....![]()
Zar se Hrišćanstvo ne deli na Katolicizam i Pravoslavlje?![]()
Da, i Protestantizam
ne.....hriscanstvo je jedna jedinstvena religija i nema podele i koja ima jednu jedinu pravoslavnu crkvu....ako malo vidis sta je katolicka vera videces da to nije to....a protestantizam je nesto drugo.....
ne.....hriscanstvo je jedna jedinstvena religija i nema podele i koja ima jednu jedinu pravoslavnu crkvu....ako malo vidis sta je katolicka vera videces da to nije to....a protestantizam je nesto drugo.....
da, i Kosovo je Srbija...

Ja neverujem u boga. I ne razumem ljude koji veruju u boga u sta oni u sustini veruju
U crkvi sam bio nekoliko puta u zivotu i nedopada mi se unutra bas onolika tisina i sto neki ljudi biju svoju decu kada nesto viknu u crkvi.

Pitanje danasnjeg dana u skoli - da li mozes da verujes u Boga i u Darvina?
Ako pitas danasnje naucnke,mnogi nisu ubedjeni.....ona ne odgovara na mnoga pitanja,tipa sto i danas ne evolouiramo....i to sto mnogi fosili nisu nadjeni "normalnim" rasporedom...(fosili vrsta koje su evolucijski gledano mladje su nalazene na vecoj dubini od onih starijih i to na istim nalazistima.......).Evolucija od svega najvishe drzhi vodu..
Bog i evolucija se medjusobno mogu zajedno , ali dogma i evolucija ne .
ali šta je još hit - ako je Bog samo jedan i sve te fore, zašto onda ne postoji jedna opšteljudska religija, nego imaš milion crkvica i struja!
Ma religija je bre politika i ekonomija u jednom! I vrlo, vrlo malo filozofije.
Najveći političar i vladar, najbolja firma i najgori filozof!
Kažem, možda i jesam vernik na svoj način, ali organizovana i institucioanlizovana religija mi nikad neće biti razumljiva(?)... Zašto ne može svako ad veruje za sebe i kod kuće nego mora u crkvu da baci neku paru na ikonu... I da plati crkveni razvod 15.000 ili... šta sve ne!

poenta price je da je starica bila spremna da se odrekne svega u ime vere...nebitno da li je to novac...stavila je svoju sudbinu u bozije ruke.....i tako to....Poenta je - zbog cega Isus meri velicinu nekog coeka i njegove vere po tome koliko je on dao para ?!
poenta price je da je starica bila spremna da se odrekne svega u ime vere...nebitno da li je to novac...stavila je svoju sudbinu u bozije ruke.....i tako to....

poenta price je da je starica bila spremna da se odrekne svega u ime vere...nebitno da li je to novac...stavila je svoju sudbinu u bozije ruke.....i tako to....