Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sajtovi za upoznavanje, konkretno tinder, mogu i drugi
šta mislite o tom načinu upoznavanja ljudi?
Pre svega, fotografija služi da odabereš da li će profil ići levo ili desno... par opisa ličnosti. Da li je to dovoljno? Da li mislite da se na taj način lako preskoči neko ko bi zapravo odgovarao?
Iskustva, mišljenja?
Melanijae na sto je spala ova mladja generacija to je tuzno..zenske pikaju lajkuju preko ekrana kojekakvih aplikacija tinder bado i td..nikad nece dozivjeti taj osjecaj zvani korzo pa kad melanija matic proseta nozice, mia radenkovic nemirne dudice, lela balonski skandalozne bermudice..
dobro nije Tramp.Nisam nikad nista probala od te ponude...ali se setih price Maje Volk. Ne znam preko kojeg tacno sajta, ali bas tog nekog namenskog za upoznavanje, je i upoznala onog svog Grka, i bila s njim u dugoj vezi, godinama.Sajtovi za upoznavanje, konkretno tinder, mogu i drugi
šta mislite o tom načinu upoznavanja ljudi?
Pre svega, fotografija služi da odabereš da li će profil ići levo ili desno... par opisa ličnosti. Da li je to dovoljno? Da li mislite da se na taj način lako preskoči neko ko bi zapravo odgovarao?
Iskustva, mišljenja?
)Uvek je do korisnika/osoba, a ne do mesta upoznavanja...bukvalno je svejedno kako ce nesto poceti. Samo sto godine donesu iskustvo, pa se skrati vreme "zamajavanja", brze se skonta sa kim se ima posla...Postoji više pristupa Tinderu, Badoo i drugim sličnim aplikacijama i od strane njihovih korisnika.
Jedni tu dolaze da nađu nekoga za seks, najčešće muškarci, ali ima i žena.
Neki dolaze samo da nađu nekoga za hotovanje / loženje, vrv oženjeni, i to im je sejf način.
Neki traže nešto, ni sami ne znaju šta, možda prosto da im se svidi neko.
Neki ciljano da nađu trajniju vezu, mada je njih relativno malo.
A ima i onih koji dolaze jer im je dosadno na fejsu, dosadno svuda i ono vole da piskaraju (bolje da dođu na forum)
Pa shodno tome nekada nastaju i nesporazumi.
Pokušati šta tačno? Samoj devojci prići dok čeka produženi Espresso? Pitati zgodnog momka gde se nalazi pozorište?Iskreno, nisam fan.
Pazi, nije da osuđujem, razumem, to je novi način za upoznavanje, ne sudim po efikasnosti ali jednostavno, ne vidim sebe u toj priči.
Pre ću izaći do kafića, kluba i pokušati nešto, ako ide ide ako ne onda ništa.

Probao sam da se stavim na badooA šta mislite koja vrsta fotki bolje prolazi ?
Na primer, kako treba muškarac da se slika pa da mu fotka bude primećena kod žena?
Žene su nešto umešnije kod slikanja, pa verujem da nemaju problem![]()
Pored auta-motoraA šta mislite koja vrsta fotki bolje prolazi ?
Na primer, kako treba muškarac da se slika pa da mu fotka bude primećena kod žena?
Nije stvar u vrstama fotki nego da li na fotki izgleda muzevno ili ne. Ja ne izgleda.A šta mislite koja vrsta fotki bolje prolazi ?
To zavisi od zene koja gleda.A šta mislite koja vrsta fotki bolje prolazi ?
Možda nisi stavio ruku na dobro uvo?Probao sam da se stavim na badoo
Ali nije hteo da mi verifikuje fotku
Ne znam koj mu je ?
sta treba da zgresis da te banuju na tinderu??Možda nisi stavio ruku na dobro uvo?. Kao što znaš, ja sam banovana na tinderu, tako da.. Još uvek imaš šanse
![]()
Ne znamsta treba da zgresis da te banuju na tinderu??
Koliko si imala acc na Tinderu?Ne znam
Nisu hteli da mi otkriju. Pisala sam im mejl da mi napišu o čemu se radi, ali neće da kažu šta tačno, samo upućuju na pravilnik. Mora da me je neko prijavio
slomila si nekom srce...Ne znam
Nisu hteli da mi otkriju. Pisala sam im mejl da mi napišu o čemu se radi, ali neće da kažu šta tačno, samo upućuju na pravilnik. Mora da me je neko prijavio