gost 441249
Aktivan član
- Poruka
- 1.155
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha, pa i ja sam. šta se desilo?Banovana sam trajno na Tinderu,
lepo rečeno, imaNe umem tačno da objasnim zašto, ali nešto u tome ima zadah neopisivog očaja
Pisala sam više puta, okačila sam crtež Namia Harukawe za profilnu slikuhahaha, pa i ja sam. šta se desilo?
Ti barem znaš zašto, meni nikada nisu rekli, a pisala sam imPisala sam više puta, okačila sam crtež Namia Harukawe za profilnu sliku
Trajni ban bez mogućnosti pomilovanja
Da, neće da kažu, i nikad ne skidaju ban. Sve što možeš je da uzmeš novi telefon, novi broj, i da pišeš sa novog IP-aTi barem znaš zašto, meni nikada nisu rekli, a pisala sam im
Kažu neće da kažu, samo da pročitam Policy
uzela sam bila novi broj jer su me zainteresovali, drugi telefon, drugi mejl, ali mislim da su me poznali po fotografiji... i posle 10tak minuta preko celog ekrana "vi ste trajno banovani" hahahaDa, neće da kažu, i nikad ne skidaju ban. Sve što možeš je da uzmeš novi telefon, novi broj, i da pišeš sa novog IP-a
šta tu ima za ban?
:Pa kud napravi takvu greškuuzela sam bila novi broj jer su me zainteresovali, drugi telefon, drugi mejl, ali mislim da su me poznali po fotografiji... i posle 10tak minuta preko celog ekrana "vi ste trajno banovani" hahaha
Pa mora biti lična fotografija.šta tu ima za ban?:
e toPa kud napravi takvu grešku
Bezveze. A fotka je dobra.Pa mora biti lična fotografija.

Da, to mi je dosta njih i rekloBezveze. A fotka je dobra.![]()
A Badoo?e to
pa htela sam da vidim na koju foru gledaju, da li samo mejl, da li samo telefon..
igrala bih se ja još ali nemam vremena za to
Ja imam na badoo jošA Badoo?
Tu mi se jezivo smučilo kada su uveli onu opciju 'bumped into' ili kako već, da ako te neko vidi uživo, može da te lajkuje na aplikaciji
I desilo mi se to, znam i ko me je video, i kad, i gde... posle toga obrišem app
Ne znam iskreno ni što sam imala te aplikacije, valjda iz čiste radoznalosti
barem je besplatnoI meni se više čini da ljudi po tim aplikacijama borave sa mišlju 'leba ne traži'