Tinder

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
slomila si nekom srce...
Sve mi je to bilo čudno.
Pomislila sam da nije moj Linux kriv, nešto kod prijave na njihov server, šta znam. U svakom slučaju to je to hehe, kod njih nema ono ban za par dana, shvatam da je to beskonačno 😁. To bilo prošlog proleća, već sam zaboravila s kim sam se i kako pisala.
Možda me nečija žena uhvatila u prepisci 😂😂😂

Sve mi je to bilo čudno.
Pomislila sam da nije moj Linux kriv, nešto kod prijave na njihov server, šta znam. U svakom slučaju to je to hehe, kod njih nema ono ban za par dana, shvatam da je to beskonačno 😁. To bilo prošlog proleća, već sam zaboravila s kim sam se i kako pisala.
Možda me nečija žena uhvatila u prepisci 😂😂😂
Predji na neku drugu aplikaciju.

A šta mislite koja vrsta fotki bolje prolazi ?
Na primer, kako treba muškarac da se slika pa da mu fotka bude primećena kod žena? :)
Žene su nešto umešnije kod slikanja, pa verujem da nemaju problem :)
Moj drug napravio profil na Badoo, sve neke obične slike, ali slabo.

Onda iz fazona okači slike sebe pored svog novog BMW-a, i onda kreće ludnica.

Znači kad juriš sponzoruše, slikaj se kao sponzor, toliko smo zaključili.

Jao
Bas ste iskompleksirani
Kako zracite tako i privlacite
Pa ja samo dao primer čoveka koji je otišao da traži sex, i dobio sex tek sa pravom fotkom.
Cilj ne bira sredstva.

Znam jednog koji je na Tinderu hteo da nađe ljubav svog života. (ETF-ovac, iebiga, blago socijalno neprilagođen), dok se nije razočarao u online dating (one bi samo sex!) i na kraju našao ljubav svog života u programerskoj laboratoriji.

Mene bi recimo bio blam da me neko koga znam vidi na Tinderu, zato mi nikad nije palo na pamet da ga koristim. A i šta će mi, imam sve što mi treba i bez njega.

Sto ljudi, sto ćudi.

Pa ja samo dao primer čoveka koji je otišao da traži sex, i dobio sex tek sa pravom fotkom.
Cilj ne bira sredstva.

Znam jednog koji je na Tinderu hteo da nađe ljubav svog života. (ETF-ovac, iebiga, blago socijalno neprilagođen), dok se nije razočarao u online dating (one bi samo sex!) i na kraju našao ljubav svog života u programerskoj laboratoriji.

Mene bi recimo bio blam da me neko koga znam vidi na Tinderu, zato mi nikad nije palo na pamet da ga koristim. A i šta će mi, imam sve što mi treba i bez njega.

Sto ljudi, sto ćudi.
Pa blam je ako si zauzet 😁, ako si slobodan nije. Možda za malo stariju generaciju prvi put jeste, ali klincima je to najnormalnije. A i starijima postane s vremenom. Ja sam u temi dala primer bake koja je našla sebi društvo na taj način, tj deca su joj našla

Pa blam je ako si zauzet 😁, ako si slobodan nije. Možda za malo stariju generaciju prvi put jeste, ali klincima je to najnormalnije. A i starijima postane s vremenom. Ja sam u temi dala primer bake koja je našla sebi društvo na taj način, tj deca su joj našla
ima gora kombinacija
nadjes mladu ko ja
a ona posle mesec dana veze prizna
znas, svideo si se mnogo mojoj mami
pa sam se zato i upoznala

ofc posle ide stroga dijaloska odrednica
os da me ebes..ok...ide answer
ma jel, a posle si se zaljubila do usiju jer si perverzna do bola
i skontala da bez starca nema udarca i da ne zelis da me delis sa mamom

skote, smrc...nemas ti osecanja :hahaha:

Cilj ne bira sredstva.

Sto ljudi, sto ćudi.
ko onaj flash kad lik hoce pametnu da nadje pa ode u knjizaru, racuna da ako cita mora da je pametna
a ne skontava da je i ona isla tom logikom...al opet nadju se i sretni zive i gledaju zadrugu sa decom

ima gora kombinacija
nadjes mladu ko ja
a ona posle mesec dana veze prizna
znas, svideo si se mnogo mojoj mami
pa sam se zato i upoznala

ofc posle ide stroga dijaloska odrednica
os da me ebes..ok...ide answer
ma jel, a posle si se zaljubila do usiju jer si perverzna do bola
i skontala da bez starca nema udarca i da ne zelis da me delis sa mamom

skote, smrc...nemas ti osecanja :hahaha:
Brate

kada sam se registrirala na Tinder i personaliziranju profila, naišla sam na ovo pitanje

Kako da razumem ovo pitanje o tipu ličnosti?

25EDB787-4A36-4EBF-AFC6-6D504B5608FA.jpeg

Sajtovi za upoznavanje, konkretno tinder, mogu i drugi
šta mislite o tom načinu upoznavanja ljudi?

Pre svega, fotografija služi da odabereš da li će profil ići levo ili desno... par opisa ličnosti. Da li je to dovoljno? Da li mislite da se na taj način lako preskoči neko ko bi zapravo odgovarao?
Iskustva, mišljenja?
zašto da ne...
jedini je problem što ima mnogo fejkiranja stvarnosti...kao fejsbuk i druge društvene mreže
slika jedno realnost drugo
nisam probao, nije bilo potrebe, ali da zatreba što da ne

Back