Tinder

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sajtovi za upoznavanje, konkretno tinder, mogu i drugi
šta mislite o tom načinu upoznavanja ljudi?

Pre svega, fotografija služi da odabereš da li će profil ići levo ili desno... par opisa ličnosti. Da li je to dovoljno? Da li mislite da se na taj način lako preskoči neko ko bi zapravo odgovarao?
Iskustva, mišljenja?

Iskreno, nisam fan.
Pazi, nije da osuđujem, razumem, to je novi način za upoznavanje, ne sudim po efikasnosti ali jednostavno, ne vidim sebe u toj priči.
Pre ću izaći do kafića, kluba i pokušati nešto, ako ide ide ako ne onda ništa.
Generalno nisam lud za internet upoznavanjima ili formiranjem bilo kakve duboke veze sa osobom iz ko zna gde.
Koristim internet zbog posla i kontakta sa prijateljima koje sam već upoznao uživo.
Mislim da bi smo trebali da usporimo malo i da se osvrnemo oko sebe.

e na sto je spala ova mladja generacija to je tuzno..zenske pikaju lajkuju preko ekrana kojekakvih aplikacija tinder bado i td..nikad nece dozivjeti taj osjecaj zvani korzo pa kad melanija matic proseta nozice, mia radenkovic nemirne dudice, lela balonski skandalozne bermudice..
Melanija :hahaha:dobro nije Tramp.

Sajtovi za upoznavanje, konkretno tinder, mogu i drugi
šta mislite o tom načinu upoznavanja ljudi?

Pre svega, fotografija služi da odabereš da li će profil ići levo ili desno... par opisa ličnosti. Da li je to dovoljno? Da li mislite da se na taj način lako preskoči neko ko bi zapravo odgovarao?
Iskustva, mišljenja?
Nisam nikad nista probala od te ponude...ali se setih price Maje Volk. Ne znam preko kojeg tacno sajta, ali bas tog nekog namenskog za upoznavanje, je i upoznala onog svog Grka, i bila s njim u dugoj vezi, godinama.
Kaze, nasla je neku profilnu gde uopste nije izgledala nesto, daleko od svog najboljeg izdanja, sve iskreno napisala kako jeste, i rak, razvode, godine...i kao da vidim bas hoce li neka budala kliknuti. I eto, kliknuo je. Ispostavilo se da su citav zivot bili na istim mestima, iste stvari prosli, toliko slicni ...
Mislim da je i taj sajt samo medij...za dovoljno jaku vezu, da ne kazem sudbinsku, nema prepreka.
(Napisah vec da sam ovde prvi put dosla samo da piskaram...sad kad vratim film, kako su se stvari desavale, morala sam ga sresti, a bili smo kilometrima daleko, iako se cinilo nemoguce, nekako su se kockice poslozile.)

Postoji više pristupa Tinderu, Badoo i drugim sličnim aplikacijama i od strane njihovih korisnika.

Jedni tu dolaze da nađu nekoga za seks, najčešće muškarci, ali ima i žena.
Neki dolaze samo da nađu nekoga za hotovanje / loženje, vrv oženjeni, i to im je sejf način.
Neki traže nešto, ni sami ne znaju šta, možda prosto da im se svidi neko.
Neki ciljano da nađu trajniju vezu, mada je njih relativno malo.
A ima i onih koji dolaze jer im je dosadno na fejsu, dosadno svuda i ono vole da piskaraju (bolje da dođu na forum :))

Pa shodno tome nekada nastaju i nesporazumi.

Primedbe su obično da je to neki online put , da je bolje uživo kada se upoznaju itd...
To prema meni ne stoji. To ti je isto ili još bolje nego kada imaš druga koji ti kaže e imam jednu osobu za tebe, ajde sa mnom u kafić pa da se nađemo, da je vidiš.. i slično. Ili preko rođaka, prijatelja..
Jer, ti uvek možeš posle par redova da ugovoriš uživo viđanje ako hoćeš. to je onda samo način kako da dođeš do nekoga ko ŽELI. Dakle, tu je jer želi tu da bude.

Problem je kada neko neće uživo viđanje, želi neku dužu prepisku. Onda odlučiš želiš li prepiske ili ne. Ja to ne volim. Par imformacija o statusu, slobodan, oženjen, koliko god ima, da li ima decu, gde radi, sviđa se na slikama, to je dovoljno da se čujemo telefonom. Ako neko neće da se čujemo klasičnim pozivom više mi se ne piše. Šta da se kuckam ako ne želi ni razgovor?

Postoji više pristupa Tinderu, Badoo i drugim sličnim aplikacijama i od strane njihovih korisnika.

Jedni tu dolaze da nađu nekoga za seks, najčešće muškarci, ali ima i žena.
Neki dolaze samo da nađu nekoga za hotovanje / loženje, vrv oženjeni, i to im je sejf način.
Neki traže nešto, ni sami ne znaju šta, možda prosto da im se svidi neko.
Neki ciljano da nađu trajniju vezu, mada je njih relativno malo.
A ima i onih koji dolaze jer im je dosadno na fejsu, dosadno svuda i ono vole da piskaraju (bolje da dođu na forum :))

Pa shodno tome nekada nastaju i nesporazumi.
Uvek je do korisnika/osoba, a ne do mesta upoznavanja...bukvalno je svejedno kako ce nesto poceti. Samo sto godine donesu iskustvo, pa se skrati vreme "zamajavanja", brze se skonta sa kim se ima posla...
Gledam mlade devojke, komsinice, poznanice, sve im je online, i sasvim prirodno, to je njihovo i generacija koje dolaze, plivaju kao ribe u vodi...
Mi (malo/vise) stariji smo ni tamo ni ovamo na mrezama i uzivo...
Setih se jedne zene, imala je 38, ja 20 i koju, i kaze ona meni, ja sam maksimalno 3 meseca u vezi, ako ne ide, raskid. Imala je dete, nije bioloski sat, nego prosto iskustvo i nece da gubi vreme. Meni tad bilo cudno kako tako "matematicki surovo", pa mi zivot posle objasnio. :lol:
A ovo oko ozenjenih...koliko ih i uzivo kriju status, i to uspesno, pa paralelnih veza, zena, dece, svega odvajkada...

Iskreno, nisam fan.
Pazi, nije da osuđujem, razumem, to je novi način za upoznavanje, ne sudim po efikasnosti ali jednostavno, ne vidim sebe u toj priči.
Pre ću izaći do kafića, kluba i pokušati nešto, ako ide ide ako ne onda ništa.
Pokušati šta tačno? Samoj devojci prići dok čeka produženi Espresso? Pitati zgodnog momka gde se nalazi pozorište?
Cela priča ima smisla sve dok mesto izlaska ima smisla. Ne može se u današnje vreme prilaziti ljudima kao ranije.

U Evropi je većina upoznavanja online (ne uvek preko aplikacija) tako da je to put koji je i naša zemlja odabrala.:kokice:

A šta mislite koja vrsta fotki bolje prolazi ?
Na primer, kako treba muškarac da se slika pa da mu fotka bude primećena kod žena? :)
Žene su nešto umešnije kod slikanja, pa verujem da nemaju problem :)

Na primer, kako treba muškarac da se slika pa da mu fotka bude primećena kod žena? :)
Probao sam da se stavim na badoo
Ali nije hteo da mi verifikuje fotku
Ne znam koj mu je ?

To zavisi od zene koja gleda.
Kako god da se fotkamo jednoj ce biti cool a drugoj pfuj.
Znaci samo se fotkati bez foliranja.
Bar ja tako mislim.
A o ukusima se ne raspravlja i lepota je u oku posmat4raca.
Cak i kad je trazenje seksa u pitanju.

Back